LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER
geen voorstellingsafbeelding

Voorpremière! Vanaf 13 mei in de bioscoop.

Film

I LOVE YOU PHILLIP MORRIS

Glenn Ficarra
 • VS
 • 2009
 • 102'
  • let op met kinderen tot 12 jaar
  VOORPREMIÈRE Deze voorstelling is verlopen

  I Love You Phillip Morris is het onwaarschijnlijke, maar waargebeurde verhaal over een charismatische oplichter, die van een burgerlijke zakenman verandert in een extravagante crimineel. Herhaaldelijk werkt hij zich in de justitiële nesten en belandt hij in de Texaanse gevangenis, waaruit hij maar liefst vier keer op briljante wijze weet te ontsnappen - en dat alles in naam van de liefde.

  Deze voorstelling hoort bij:

  Gay Film Night Gay Film Night

  Gay Film Night

  Evenals:

  • Brideshead Revisited
  • Love! Valour! Compassion!
  • Les roseaux sauvages
  Toon alle 34 voorstellingen

  Steven Russell (Jim Carrey) lijkt een doodgewoon leven te leiden. Hij is gelukkig getrouwd met zijn vrouw Debbie, werkt bij de lokale politie en speelt orgel in de plaatselijke kerk. Tot hij op een dag een ernstig auto-ongeluk krijgt, waardoor hij een openbaring heeft. Hij is homo en gaat het maximale uit het leven halen, zelfs als hij daarvoor de wet moet overtreden. Om in zijn nieuwe extravagante levensstijl te voorzien, begint hij met frauderen en oplichten. Al snel belandt hij in de gevangenis. Daar ontmoet hij de liefde van zijn leven; de gevoelige Phillip Morris (Ewan McGregor). Steven wringt zichzelf in de meest onmogelijke bochten om zijn grote liefde uit de gevangenis te bevrijden, zodat zij samen het perfecte leven kunnen leiden.

  Een warm en humoristisch verhaal over wat er gebeurt wanneer een justitieel systeem, een onbezonnen geest en een alles overheersende liefde botsen.

  Met: Jim Carrey, Ewan McGregor

  Vandaag

  Nieuws

  IFFR 2018

  Vanaf 25 januari! Op woensdag 24 januari gesloten. Lees meer

  THE BEST OF IDFA ON TOUR

  Voorverkoop gestart! En nog veel meer IDFA-documentaires in LantarenVenster. Lees meer

  Volg ons

  NIEUWSBRIEF? JA!