LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

Korte film

ROTTERDAMS OPEN DOEK

 • 105'
 • ma 11 dec | 19:45 alle vertoningen >
  € 5 INCLUSIEF DRANKJE
  KOOP KAARTEN

  Rotterdams Open Doek vertoont elke maand shorts van talentvolle filmmakers die zijn geselecteerd door een vakkundige jury.

  Dé plek voor korte film

  Rotterdams Open Doek is dé plek voor de korte film. Alleen talent telt, er zijn geen regels, geen thema’s en geen leeftijdsgrenzen. Iedereen die korte films maakt en in aanmerking denkt te komen voor de maandelijkse grote show-off op het witte doek in LantarenVenster kan zijn film of haar film insturen.

  Professionals uit de film- en mediawereld beoordelen alle inzendingen en maken een avontuurlijke selectie voor Rotterdams Open Doek. Op de avond zelf worden de makers van de vertoonde films aan de tand gevoeld door presentator Vincent Boy Kars en een unieke Special Guest. Het publiek praat vanzelfsprekend mee over hetgeen er net gezien is. Rotterdams Open Doek is het ontmoetingsplatform en de kweekvijver voor de Rotterdamse filmwereld!

  Rotterdams Open Doek finale

  Per editie wordt door middel van publieksstemmen de beste film gekozen. Aan het einde van het seizoen gaan de beste films door naar de finale (mei 2018). Tijdens deze editie wordt de winnaar van het seizoen bekend gemaakt.

  Inzenden?

  Dat kan! Lees alles over hoe je een film kan inzenden, over onze jury, de aanleverspecificaties, de winnaars van het vorige seizoen en nog veel meer.

  Voor overige vragen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via e-mail.

  Vandaag

  Nieuws

  FILM, MUZIEK EN DEBAT MET ARMINIUS

  Op 23 november komen de Israëlische singer-songwriter David Broza & Mira Awad naar Rotterdam Lees meer

  THE BEST OF IDFA ON TOUR

  Voorverkoop gestart! En nog veel meer IDFA-documentaires in LantarenVenster. Lees meer

  NIEUW SEIZOEN EXHIBITION ON SCREEN

  Gerenommeerde tentoonstellingen van galeries en musea over de hele wereld in de bioscoop. Lees meer

  Volg ons

  NIEUWSBRIEF? JA!