LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

24 UUR CULTUUR

Deze voorstelling is verlopen

Het cultureel seizoen begint in Rotterdam met een etmaal theater, dans, beeldende kunst, muziek en film!

Van zaterdag 15 september 17:00 uur tot zondag 16 september 17:00 uur opent 24 uur cultuur het nieuwe seizoen. 24 uur cultuur is een uniek evenement met 24 uur lang voorproefjes of premières van voorstellingen, bijzondere projecten of kijkjes achter de schermen. Daarnaast kan de bezoeker profiteren van speciale aanbiedingen die alleen geldig zijn tijdens 24 uur cultuur.

In LantarenVenster kunt u dit weekend naar twee voorpremières voor het extra lage tarief van € 4. Ook krijgt u € 5 korting op het concert op zaterdagavond: EKE & ICP Orchestra.

Als klap op de vuurpijl krijgt iedereen tijdens 24 uur cultuur € 3 korting op alle concertkaartjes die op dat moment in de verkoop zijn.

Gratis vervoer
Om bezoekers in de gelegenheid te stellen om zoveel mogelijk het uitgebreide programma van 24 uur cultuur te bezoeken, wordt er extra vervoer ingezet.

Er zijn vijf speciale 24 uur cultuur-bussen die op 15 september tussen 17:00 en 3:30 uur rijden en op 16 september tussen 10:00 en 17:00 uur. Elk kwartier rijdt er een bus langs de haltes (op 15 september tussen 1:30 en 3:30 uur elk half uur).

Bekijk de vervoersvertrektijden.

Vandaag

Nieuws

FILM, MUZIEK EN DEBAT MET ARMINIUS

Op 23 november komen de Israëlische singer-songwriter David Broza & Mira Awad naar Rotterdam Lees meer

THE BEST OF IDFA ON TOUR

Voorverkoop gestart! En nog veel meer IDFA-documentaires in LantarenVenster. Lees meer

NIEUW SEIZOEN EXHIBITION ON SCREEN

Gerenommeerde tentoonstellingen van galeries en musea over de hele wereld in de bioscoop. Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!