LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

24 UUR CULTUUR

Deze voorstelling is verlopen

Het cultureel seizoen begint in Rotterdam met een etmaal theater, dans, beeldende kunst, muziek en film!

Van zaterdag 15 september 17:00 uur tot zondag 16 september 17:00 uur opent 24 uur cultuur het nieuwe seizoen. 24 uur cultuur is een uniek evenement met 24 uur lang voorproefjes of premières van voorstellingen, bijzondere projecten of kijkjes achter de schermen. Daarnaast kan de bezoeker profiteren van speciale aanbiedingen die alleen geldig zijn tijdens 24 uur cultuur.

In LantarenVenster kunt u dit weekend naar twee voorpremières voor het extra lage tarief van € 4. Ook krijgt u € 5 korting op het concert op zaterdagavond: EKE & ICP Orchestra.

Als klap op de vuurpijl krijgt iedereen tijdens 24 uur cultuur € 3 korting op alle concertkaartjes die op dat moment in de verkoop zijn.

Gratis vervoer
Om bezoekers in de gelegenheid te stellen om zoveel mogelijk het uitgebreide programma van 24 uur cultuur te bezoeken, wordt er extra vervoer ingezet.

Er zijn vijf speciale 24 uur cultuur-bussen die op 15 september tussen 17:00 en 3:30 uur rijden en op 16 september tussen 10:00 en 17:00 uur. Elk kwartier rijdt er een bus langs de haltes (op 15 september tussen 1:30 en 3:30 uur elk half uur).

Bekijk de vervoersvertrektijden.

Vandaag

Nieuws

DIRECTEUR GEZOCHT!

Er is een vacature voor directeur-bestuurder. Lees meer

IN DE JURY VAN ROTTERDAMS OPEN DOEK?

Voor het komende seizoen zoeken we een enthousiast jurylid! Lees meer

STAGIAIR FILMPROGRAMMERING

Voor de periode 1 februari tot 1 juli 2017. Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!