LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

soul, r&b, gospel

AVERY*SUNSHINE

Deze voorstelling is verlopen

Avery*Sunshine staat bekend om haar meeslepende, eerlijke teksten over stralend optimistische thema’s, verpakt in een sprankelende liveshow. Noem het muziek voor de ziel.

De als Denise Nicole White geboren Amerikaanse leerde thuis op haar achtste pianospelen en stond nog geen vijf jaar later als dirigent voor het lokale kerkkoor, waar ze ook haar vocale capaciteiten steeds verder perfectioneerde. Avery*Sunshine ontwikkelde zich breed. Ze stond op Broadway, maakte deel uit van het achtergrondkoor van Michael Bublé, mocht in 2009 zingen tijdens de inauguratie van Obama en was koorleider in de theaterproductie Dreamgirls. In 2010 kwam haar titelloze debuut uit, dat vier jaar later werd gevolgd door het geprezen The SunRoom. Haar concert op het afgelopen North Sea Jazz Festival was een enorm succes.

Met haar speelse mix van gospel, jazz, r&b, soul, een ontwapenende glimlach en die fenomenale, loepzuivere zwoele stem weet Avery*Sunshine ieder publiek voor zich te winnen. Een feest voor oor en oog, maar vooral de ziel.

Bezetting:
Avery*Sunshine - vocals, piano, keyboards
Dana Johnson - gitaar (t.b.c.)

Vandaag

  • Geen voorstellingen

Nieuws

IFFR 2018

Vanaf 25 januari! Op woensdag 24 januari gesloten. Lees meer

THE BEST OF IDFA ON TOUR

Voorverkoop gestart! En nog veel meer IDFA-documentaires in LantarenVenster. Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!