LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

soul, r&b, gospel

AVERY*SUNSHINE

Deze voorstelling is verlopen

Avery*Sunshine staat bekend om haar meeslepende, eerlijke teksten over stralend optimistische thema’s, verpakt in een sprankelende liveshow. Noem het muziek voor de ziel.

De als Denise Nicole White geboren Amerikaanse leerde thuis op haar achtste pianospelen en stond nog geen vijf jaar later als dirigent voor het lokale kerkkoor, waar ze ook haar vocale capaciteiten steeds verder perfectioneerde. Avery*Sunshine ontwikkelde zich breed. Ze stond op Broadway, maakte deel uit van het achtergrondkoor van Michael Bublé, mocht in 2009 zingen tijdens de inauguratie van Obama en was koorleider in de theaterproductie Dreamgirls. In 2010 kwam haar titelloze debuut uit, dat vier jaar later werd gevolgd door het geprezen The SunRoom. Haar concert op het afgelopen North Sea Jazz Festival was een enorm succes.

Met haar speelse mix van gospel, jazz, r&b, soul, een ontwapenende glimlach en die fenomenale, loepzuivere zwoele stem weet Avery*Sunshine ieder publiek voor zich te winnen. Een feest voor oor en oog, maar vooral de ziel.

Bezetting:
Avery*Sunshine - vocals, piano, keyboards
Dana Johnson - gitaar (t.b.c.)

Vandaag

  • Geen voorstellingen

Nieuws

FILM IN DE MEIVAKANTIE

Familiefilms en knutseltafel! Op Koningsdag gaan we open vanaf 15:30 uur. Lees meer

STAGIAIR FILM GEZOCHT

Van 15 augustus of 1 september 2017 tot 1 februari 2018. Lees meer

CURSUS FILMGENRES EN FILMSTROMINGEN

Op 8 mei start er een nieuwe cursus van docent Rudi de Boer. Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!