LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

soul, r&b, gospel

AVERY*SUNSHINE

Deze voorstelling is verlopen

Avery*Sunshine staat bekend om haar meeslepende, eerlijke teksten over stralend optimistische thema’s, verpakt in een sprankelende liveshow. Noem het muziek voor de ziel.

De als Denise Nicole White geboren Amerikaanse leerde thuis op haar achtste pianospelen en stond nog geen vijf jaar later als dirigent voor het lokale kerkkoor, waar ze ook haar vocale capaciteiten steeds verder perfectioneerde. Avery*Sunshine ontwikkelde zich breed. Ze stond op Broadway, maakte deel uit van het achtergrondkoor van Michael Bublé, mocht in 2009 zingen tijdens de inauguratie van Obama en was koorleider in de theaterproductie Dreamgirls. In 2010 kwam haar titelloze debuut uit, dat vier jaar later werd gevolgd door het geprezen The SunRoom. Haar concert op het afgelopen North Sea Jazz Festival was een enorm succes.

Met haar speelse mix van gospel, jazz, r&b, soul, een ontwapenende glimlach en die fenomenale, loepzuivere zwoele stem weet Avery*Sunshine ieder publiek voor zich te winnen. Een feest voor oor en oog, maar vooral de ziel.

Bezetting:
Avery*Sunshine - vocals, piano, keyboards
Dana Johnson - gitaar (t.b.c.)

Vandaag

Nieuws

FESTIVAL LATINO AMERICANO ROTTERDAM 2017

Van 23 tot en met 27 augustus 2017 staat LantarenVenster vijf dagen lang in het teken van Latijns-Amerika! Lees meer

GEZOCHT: NIEUW JURYLID ROTTERDAMS OPEN DOEK

Welke enthousiaste filmkenner meldt zich aan? Lees meer

ZOMERACTIE KINO EN LANTARENVENSTER

Op vertoon van je filmkaartje € 2,50 korting op een film bij KINO en andersom. Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!