LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER
geen voorstellingsafbeelding

Familiefilm

SEPP - DE WOLVENVRIEND

Xavier Koller
 • CH
 • 2015
 • 104'
 • Nederlands gespr.
 • 10E WEEK Deze voorstelling is verlopen

  Sepp de wolvenvriend is een betoverend en avontuurlijk wintersprookje, Nederlands gesproken, van regisseur Xavier Koller. Het is gebaseerd op het meest beroemde klassieke Zwitserse kinderboek na Heidi, namelijk Schellen Ursli.

  Sepp is echt een jongen uit de bergen. Hij heeft een speciaal talent voor het omgaan met dieren. Met zijn ouders en een kudde geiten woont hij midden in de Alpen. In de zomer zitten ze hoog in de bergen met hun kaasmakerij, maar als de winter komt, reizen ze samen met de andere bergbewoners terug naar het dorp in het dal.

  Sepp en zijn familie krijgen het zwaar te verduren als ze tijdens de afdaling al hun kazen verliezen in een ravijn. De rijke winkelier van het dorp en zijn vervelende zoontje lijken alles van Sepp af te willen pakken wat hem lief is: de kazen, zijn geit en de grote traditionele bel die zijn oom speciaal voor Sepps verjaardag maakt.

  Maar zijn vriendinnetje en zijn wolvenvriend helpen hem er doorheen. Samen zorgen ze voor een mooi avontuur en een goede afloop!

  Vandaag

  Nieuws

  FILM, MUZIEK EN DEBAT MET ARMINIUS

  Op 23 november komen de Israëlische singer-songwriter David Broza & Mira Awad naar Rotterdam Lees meer

  THE BEST OF IDFA ON TOUR

  Voorverkoop gestart! En nog veel meer IDFA-documentaires in LantarenVenster. Lees meer

  NIEUW SEIZOEN EXHIBITION ON SCREEN

  Gerenommeerde tentoonstellingen van galeries en musea over de hele wereld in de bioscoop. Lees meer

  Volg ons

  NIEUWSBRIEF? JA!