LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER
geen voorstellingsafbeelding

alainclark.nl

facebook

twitter

instagram

spotify

Concert in samenwerking met:

Bird

Muziek

Bird en LantarenVenster presenteren:

ALAIN CLARK

€ 18,-
za 02 dec | 20:30
KOOP KAARTEN

Dit is een concert met voornamelijk staanplaatsen en een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon.

Zanger, gitarist, componist, producer en vooral: muzikant in hart en nieren. Met hits als Father & Friend, Blow Me Away en Back in My World in zijn achterzak is Alain Clark niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. En goed nieuws, de nieuwe hits komen er weer aan: in het najaar van 2017 verschijnt het nieuwe zesde album van Alain, voorafgegaan door de single Kiss You the Same, die dit voorjaar uitkomt.

Hoewel hij ervoor al een Nederlandstalig album had uitgebracht en reeds jarenlang een veelgevraagd componist en producer was, brak Clark in 2007 pas door bij het grote publiek met zijn Engelstalige debuut, Live It Out. Vooral de single Father & Friend, een duet met zijn vader, werd een enorme hit. Met zijn volgende album Colorblind uit 2010 vervolgde de muzikant zijn zegetocht, tekende zelfs een internationaal contract en toerde naast in Nederland vooral in Italië en Zwitserland.

Op zijn albums krijgt Alain, die een tijd lang in de Verenigde Staten aan zijn muziek werkte, regelmatig gezelschap van de beste Amerikaanse sessiemuzikanten zoals drummers Steve Gadd en Chris ‘Daddy’ Dave, bassist Pino Palladino en toetsenist Cleo ‘Pookie’ Sample.

Vandaag

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!