LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER
geen voorstellingsafbeelding

Familiefilm

CINEKID MEDIALAB

 • 360'
 • Deze voorstelling is verlopen

  Van maandag 16 t/m woensdag 18 oktober van 11:00 tot 17:00 uur. Geschikt voor iedereen van 4 tot 14 jaar.

  Kaarten zijn te koop aan de kassa, à € 2,50 per stuk (gratis voor volwassenen). Ga je ook naar een film? een kaartje Medialab+film is € 8.

  Tijdens Cinekid kun je veel meer doen dan alleen films kijken. In het Medialab speel je in je eigen film, loop je wakker door dromenland, maak je een 3D-tekening en kun je de nieuwste apps uitproberen.

  Line Wobbler

  Met een lange spiraal die je heen en weer kunt bewegen speel je op een speelveld van een vijf meter lange LED-strip. Als speler beweeg je langs obstakels en versla je vijanden om zo via steeds moeilijkere niveaus de uitgang te bereiken.

  Wandelen in je eigen tekening

  Altijd al eens de hoofdrolspeler in je eigen tekening willen zijn? Dat kan nu! Bij deze activiteit creëer je een tekening die vervolgens op een greenscreen wordt geprojecteerd.

  AppLab

  Iedere dag worden er weer nieuwe apps uitgebracht. Het zijn er zoveel, dat je soms niet meer weet welke je nu moet kiezen. In het AppLab worden de beste en leukste creatieve apps aangeboden.

  Spotter

  Spotter nodigt uit tot bewegen, vliegen, vallen en musiceren. Deze dansmachine zet jouw unieke bewegingen om in spetterende videodecors én muziek. Door te dansen, maak je zelf muziek en tover je tegelijk prachtige videobeelden tevoorschijn.

  Stop motion wigwam

  Maak je eigen stop motion filmpje met stop motion wigwams! Jong en oud kunnen hier alleen of in groepjes met een tablet stop motion filmpjes maken.

  You were in my Dream

  Heb jij ook wel eens het idee dat je alleen in dromenland in de gekste situaties terechtkomt? Nu kun je zo'n avontuur wakker meemaken. Deze installatie slingert je namelijk in een klap een bizarre droomjunglewereld in.

  Deze voorstelling hoort bij:

  Cinekid on Tour 2017 Cinekid on Tour 2017

  Cinekid on Tour 2017

  Evenals:

  • Ted Sieger's Molly Monster
  • KinderCasting
  • YouTube Tutorial Show
  Toon alle 8 voorstellingen

  Vandaag

  Nieuws

  FEESTDAGEN

  Iedere dag open, oliebollen en kinderprogramma! Lees meer

  THE BEST OF IDFA ON TOUR

  Voorverkoop gestart! En nog veel meer IDFA-documentaires in LantarenVenster. Lees meer

  NIEUW SEIZOEN EXHIBITION ON SCREEN

  Gerenommeerde tentoonstellingen van galeries en musea over de hele wereld in de bioscoop. Lees meer

  Volg ons

  NIEUWSBRIEF? JA!