LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER
geen voorstellingsafbeelding

Film

BEEFCAKE VERRASSINGSFILM

Gastprogrammeur Ercan Yilmaz
Deze voorstelling is verlopen

Ercan Yilmaz (27) is nu al zo’n drie jaar een vaste waarde op de werkvloer van Lantaren/Venster. En naast een van de meeste gewaardeerde evenzeer een van onze meest flamboyante collega’s. Deze flamenco dansende Rotterdammer van Turkse origine houdt zich intensief bezig met alles wat zich op het snijvlak van cultuur en uitgaan bevindt.

Zo organiseert hij Get Together-feesten in Zaal de Unie, geeft hij workshops voor stichting Arteswa*, en zat hij in de filmcommissie van de COC 60 jaar week. Om bij de te komen van al het feestgedruis probeert Ercan zo vaak en zo lang mogelijk de meest koude plekken van onze aardbol te bezoeken. Met Antartica als ultieme reisbestemming.

Deze voorstelling hoort bij:

Gay Film Night Gay Film Night

Gay Film Night

Evenals:

  • Y tu mamá también
  • My Beautiful Laundrette
  • Happy Together
Toon alle 17 voorstellingen

Voor deze editie van Beefcake zal Ercan ons verrassen met een film die pas op de avond zelf bekend wordt gemaakt. Filmliefhebber als hij is, kan Ercan zijn keuze moeilijk bepalen. Want wat is nou echt zijn meest favoriete film? Een ding is zeker, het zal een heerlijke filmavond worden.

Dus komt allen, en geniet voor aanvang van de film van de gezellige sfeer van ons café waar onder de zoete tonen van zwaarmoedige smartlappen (Torch Songs) de Beefcake-avond kan beginnen.

Nieuws

IFFR 2018

Vanaf 25 januari! Op woensdag 24 januari gesloten. Lees meer

THE BEST OF IDFA ON TOUR

Voorverkoop gestart! En nog veel meer IDFA-documentaires in LantarenVenster. Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!