LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

Kaartverkoop

Online kaarten kopen

U kunt online kaarten kopen via de voorstellingspagina's, tot één uur voor aanvang van de voorstelling. U krijgt een e-ticket met barcode per e-mail. Print dit ticket uit, het wordt gescand aan de zaal. U kunt de barcode ook laten scannen op uw smartphone. Wanneer u kaarten koopt met LV-pas korting, scannen we de code op uw pas. Zorg dus dat u deze kunt laten zien aan de zaal.

U kunt online zowel met iDeal als creditcard betalen. Ook kunt u online concertkaarten kopen met de Podium Cadeaukaart. Per bestelling kunnen maximaal acht kaarten gekocht worden.

Transactiekosten
Voor film is de prijs zowel aan de kassa als online € 9,50. Er zijn geen transactiekosten.

Ook bij muziek is de prijs online en aan de kassa identiek. U betaalt bij het online kopen € 1 transactiekosten per kaartje extra.

Restitutie
Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie of vergoeding plaats. Controleer uw online aankoop dus goed voordat u deze doet.

Telefonisch reserveren

Telefonisch reserveren kan dagelijks van 12:00 tot 18:00 en op avonden met een concert tot 20:30. Per reservering (dus niet per kaartje) rekenen we € 0,50 reserveringskosten. Dit geldt zowel voor telefonisch reserveren als reserveren aan de kassa. Voor concerten kan niet gereserveerd worden.

De kassa is bereikbaar via 010 - 277 22 77.

Bij het invoeren van uw reservering voor film vragen wij u om uw adresgegevens en telefoonnummer. Mocht een voorstelling komen te vervallen of als er andere veranderingen optreden dan kunnen wij u tijdig op de hoogte stellen.

In alle gevallen geldt dat gereserveerde kaarten uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling dienen te worden afgehaald. Niet afgehaalde kaarten worden doorverkocht. Begint uw voorstelling een half uur na opening van de kassa? Dan houden we de kaarten een kwartier langer voor u vast.

Zitplaatsen

LantarenVenster werkt met ongeplaceerde stoelen, u kunt zelf uw zitplaats kiezen.
Voor mindervaliden in rolstoel zijn er een beperkt aantal plaatsen op de eerste rij in alle zalen.

Laatkomers

De zalen gaan vijf tot tien minuten voor aanvang van de voorstelling open. Mocht u na aanvang van het concert arriveren, dan zullen onze medewerkers u bij de eerstvolgende concertonderbreking de mogelijkheid geven om het vervolg van het concert bij te wonen. Bij concerten waarbij geen geschikt moment is om de zaal te betreden, wordt geen toegang verleend. Kom dus op tijd.
Restitutie van uw geld is niet mogelijk.

Entreeprijzen

LantarenVenster hanteert wisselende entreeprijzen voor concerten.

Voor film hanteren we een toegangsprijs van € 9,50. Voor kinderen tot twaalf jaar is de entree € 5.

In geval van festivals, uitzonderlijk lange films en speciale evenementen kunnen prijzen afwijken.

U kunt betalen met contant geld, met pinpas of met creditcard. Het is niet mogelijk met chipknip te betalen.

Vandaag

Nieuws

TE GAST IN ROTTERDAMS OPEN DOEK: IN-SOO RADSTAKE

De special guest op 8 december is filmproducent en zakelijk leider van Cinecrowd. Lees meer

MEDEWERKER RUNNER GEZOCHT

Werken in de horeca van LantarenVenster? Lees meer

DE NACHT VAN DE JAZZ

Op zaterdag 28 november 2015 door het hele land en live op Radio 6. Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!