LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

Kaartverkoop

Online kaarten kopen

U kunt online kaarten kopen via de voorstellingspagina's, tot één uur voor aanvang van de voorstelling. U krijgt een e-ticket met barcode per e-mail. Print dit ticket uit, het wordt gescand aan de zaal. U kunt de barcode ook laten scannen op uw smartphone. Wanneer u kaarten koopt met LV-pas korting, scannen we de code op uw pas. Zorg dus dat u deze kunt laten zien aan de zaal.

U kunt online zowel met iDeal als creditcard betalen. Ook kunt u online concertkaarten kopen met de Podium Cadeaukaart. Per bestelling kunnen maximaal acht kaarten gekocht worden.

Transactiekosten
Voor film is de prijs zowel aan de kassa als online € 9,50.
Voor concerten betaalt u bij het online kopen € 1,50 transactiekosten per kaartje extra.

Restitutie
Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie of vergoeding plaats. Controleer uw online aankoop dus goed voordat u deze doet.

Entreeprijzen

LantarenVenster hanteert wisselende entreeprijzen voor concerten.
Voor film is de toegangsprijs € 9,50. Kinderen tot twaalf jaar betalen € 6,50.

In geval van festivals, uitzonderlijk lange films en speciale evenementen kunnen prijzen afwijken.
U kunt betalen met contant geld, met pinpas of met creditcard. Het is niet mogelijk met chipknip te betalen.

Telefonisch reserveren

Telefonisch reserveren kan dagelijks van 12:00 tot 18:00 en op avonden met een concert tot 20:30. Voor concerten kan niet gereserveerd worden.

De kassa is bereikbaar via 010 - 277 22 77. In geval van drukte voor de aanvang van films is de kassa niet altijd in de gelegenheid de telefoon te beantwoorden. Wilt u het dan later nogmaals proberen?

Bij het invoeren van uw reservering voor film vragen wij u om uw adresgegevens en telefoonnummer. Mocht een voorstelling komen te vervallen of als er andere veranderingen optreden dan kunnen wij u tijdig op de hoogte stellen.

In alle gevallen geldt dat gereserveerde kaarten uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling dienen te worden afgehaald. Niet afgehaalde kaarten worden doorverkocht. Begint uw voorstelling een half uur na opening van de kassa? Dan houden we de kaarten een kwartier langer voor u vast.

Zitplaatsen

LantarenVenster werkt met ongeplaceerde stoelen, u kunt zelf uw zitplaats kiezen. Voor mindervaliden in rolstoel zijn er een beperkt aantal plaatsen op de eerste rij in alle zalen.

Laatkomers

De zalen gaan vijf tot tien minuten voor aanvang van de voorstelling open. Mocht u na aanvang van het concert arriveren, dan zullen onze medewerkers u bij de eerstvolgende concertonderbreking de mogelijkheid geven om het vervolg van het concert bij te wonen. Bij concerten waarbij geen geschikt moment is om de zaal te betreden, wordt geen toegang verleend. Kom dus op tijd. Restitutie van uw geld is niet mogelijk.

Nieuws

IFFR 2018

Vanaf 25 januari! Op woensdag 24 januari gesloten. Lees meer

THE BEST OF IDFA ON TOUR

Voorverkoop gestart! En nog veel meer IDFA-documentaires in LantarenVenster. Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!