LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

Bereikbaarheid

LantarenVenster
Otto Reuchlinweg 996
3072 MD Rotterdam

Kassa: 010 - 277 22 77
Bereikbaar tussen 12:00 en 18:00

Routebeschrijving

Openbaar vervoer:

Vanaf Rotterdam Centraal kunt u zowel met de metro reizen (Lijn D, E) als met de tram (lijn 12, 20, 23 en 25). Uitstappen bij halte Wilhelminaplein. Vanaf daar is het vijf minuten lopen. Plan uw route.

Met de auto:

Klik op onderstaand kaartje en gebruik de functie 'routebeschrijving' op Google Maps:

Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam

Parkeermogelijkheden

Rondom LantarenVenster zijn diverse parkeerterreinen te vinden. Klik op het overzicht:
Parkeren Wilhelminapier

Op straat geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 23:00 en op zondag van 12:00 tot 23:00. De kosten zijn € 0,50 per 9 minuten. De betaalautomaten accepteren 06-parkeren, creditcard of pin. U kunt alleen parkeren in daarvoor bestemde parkeervakken.

Parkeergarage World Port Center
Op loopafstand van LantarenVenster bevindt zich parkeergarage World Port Center. Aan de kassa van LantarenVenster zijn uitrijkaarten verkrijgbaar à € 8,25. De parkeergarage is geopend van 6:30 tot 23:30 om in te rijden. Uitrijden kan 24 uur per dag.

Q-Parkgarage Boston - Seattle
Op loopafstand van LantarenVenster bevindt zich Q-Parkgarage Boston - Seattle. Voor de parkeergarage zijn aan de kassa van LantarenVenster diverse uitrijkaarten te koop.

De Rotterdam
Op loopafstand van LantarenVenster bevindt zich Q-Parkgarage De Rotterdam. Voor de parkeergarage zijn aan de kassa van LantarenVenster diverse uitrijkaarten te koop.

Watertaxi

Op de Wilhelminapier bevinden zich de haltes:
- Hotel New York Wilhelminapier
- Luxor Wilhelminaplein

Klik voor een overzicht van alle opstapplaatsen in Rotterdam.

Fietsenstalling

Er is op de Wilhelminapier geen bewaakte fietsenstalling. Wel zijn er op de pier genoeg standaards om uw fiets aan vast te maken.

Mindervaliden

In LantarenVenster zijn voldoende faciliteiten om een bezoek voor mindervaliden mogelijk te maken. Het gebouw beschikt over een lift (breed 85 cm, diep 120 cm), een mindervalidentoilet en in de verschillende zalen zijn rolstoelplekken gecreëerd.

Door de indeling van het gebouw is het echter niet mogelijk om u als mindervalide zelfstandig door het pand te verplaatsen. Onze medewerkers zijn te allen tijde bereid om u te begeleiden.

Om een bezoek voor u ook zo aangenaam mogelijk te maken, adviseren wij u om uw bezoek vooraf telefonisch aan te kondigen bij de kassa op nummer 010-2772277.

Nieuws

VACATURE: MEDEWERKER BEDIENING

Kom jij ons team versterken? Lees meer

NIEUW: EXHIBITION ON SCREEN

Gerenommeerde tentoonstellingen van galeries en musea over de hele wereld in de bioscoop. Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!