LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

Zalen

LantarenVenster telt vijf filmzalen en één grote zaal die multifunctioneel te gebruiken is.

Wilt u een zaal huren en heeft u interesse in de mogelijkheden voor uw evenement? Neem dan contact met ons op.

Zaal 1

De grootste zaal is een multifunctionele zaal: zaal 1. Deze ruimte beschikt over een inschuifbare tribune met een capaciteit van 300 zitplaatsen. Indien de tribune wordt ingeschoven zijn er 450 staanplaatsen en een balkon van 70 zitplaatsen. Door de inschuifbare tribune biedt de ruimte plaats aan een breed scala aan evenementen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een bar in de ruimte te plaatsen en is er een filmscherm beschikbaar en kan de zaal met elk gewenst meubilair worden ingericht. De grote zaal is te gebruiken voor congressen, diners, recepties, productpresentaties, concerten, bedrijfsfeesten, filmvoorstellingen en radio- en televisieopnames.

Zaal 1

Filmzalen

Het gebouw telt vijf filmzalen van verschillende grootte met in totaal 535 zitplaatsen. Elk filmzaal beschikt over luxe stoelen in een oplopende theateropstelling. De filmzalen lenen zich uitstekend voor presentaties, kleinschalige congressen of kunnen dienen als subzaal in combinatie met de grote zaal.

Filmzaal 2 - 99 zitplaatsen

Filmzaal 3 - 127 zitplaatsen

Filmzaal 4 - 91 zitplaatsen

Filmzaal 5 - 127 zitplaatsen

Filmzaal 6 - 91 zitplaatsen

Foyer

De foyer van LantarenVenster biedt uw gasten een prachtig uitzicht over de Maas. De grote ramen geven de foyer een lichte en ruimtelijke sfeer. Tevens is het mogelijk om via de foyer het buitenterras te betreden. De foyer is uitstekend te gebruiken voor walking dinners, borrels en voor het ontvangst en de pauzes tijdens uw evenement.

Foyer - 500 staanplaatsen

Foto's

Foyer Foyer Zaal 1 - uitgeschoven tribune Zaal 1 - uitgeschoven tribune Zaal 1 - ingeschoven tribune Zaal 1 - ingeschoven tribune Filmzaal Filmzaal Filmzaal Entree LantarenVenster Achterzijde LantarenVenster Zaal - ingeschoven tribune (diner) Zaal - ingeschoven tribune (diner) Zaal 1 - ingeschoven tribune (diner) Zaal 1 - ingeschoven tribune (diner)

Vandaag

  • Geen voorstellingen

Nieuws

THE BEST OF IDFA ON TOUR

Voorverkoop gestart! En nog veel meer IDFA-documentaires in LantarenVenster. Lees meer

NIEUW SEIZOEN EXHIBITION ON SCREEN

Gerenommeerde tentoonstellingen van galeries en musea over de hele wereld in de bioscoop. Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!