LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

Hier op de Pier

30-03-2012

Unieke en oer-Rotterdamse organisaties presenteren de vele zakelijke mogelijkheden op de Wilhelminapier in Rotterdam!

Op 8 juni 2012 organiseren diverse unieke en oer-Rotterdamse organisaties voor de tweede keer Hier op de Pier, de zakelijke relatiedag op de Wilhelminapier.

De dynamische Wilhelminapier, aan de voet van de Erasmusbrug op de Kop van Zuid, biedt alles binnen handbereik om een geslaagd zakelijk evenement te organiseren: Het Nederlands Fotomuseum, het nieuwe Luxor Theater, film- en muziektheater LantarenVenster, Cruise Terminal Rotterdam, LP2, SKVR Beeldfabriek, Drijvend Paviljoen, Hotel New York, Maguise: Catering op locatie en restaurant Las Palmas van Herman den Blijker. Ook zijn er aanlegsteigers voor vervoer over water met de Watertaxi Rotterdam.

De Pier in cijfers
3.016 congresstoelen, 8 medialokalen, 3.500 m2 beursvloer, 15 vergaderzalen, 710 gecaterde events, 270 theatervoorstellingen, 120.000 foto’s, 144 hotelbedden, 10 watertaxi’s, 6 filmzalen, 170.000 cursisten, 2.866 theaterstoelen, 400 restaurantstoelen, 2.400 m2 expositieruimte.

Hier op de Pier is een inspirerende, informatieve én culinaire middag, gericht op organisatoren van zakelijke evenementen, waarbij de verschillende locaties hun deuren openen voor bezichtigingen. Alles kan bekeken en ervaren worden: hotelkamers, vergaderruimtes, congreszalen, restaurants, foto exposities en jazzpodia. En uiteraard wordt er ook met de watertaxi op de Maas gevaren!

Het gehele programma is te lezen op www.wilhelminapier.nl.
Interesse in deelname? Stuur je aanvraag per e-mail naar hieropdepier@wilhelminapier.nl.

Vandaag

Nieuws

FILM IN DE MEIVAKANTIE

Familiefilms en knutseltafel! Op Koningsdag gaan we open vanaf 15:30 uur. Lees meer

STAGIAIR FILM GEZOCHT

Van 15 augustus of 1 september 2017 tot 1 februari 2018. Lees meer

CURSUS FILMGENRES EN FILMSTROMINGEN

Op 8 mei start er een nieuwe cursus van docent Rudi de Boer. Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!