LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

Oproep: stagiair risicoinventarisatie en -evaluatie

08-06-2012

Welke stagiair wil voor LantarenVenster een risicoinventarisatie en -evaluatie maken?

Je wint informatie in bij verschillende interne afdelingen (o.a. horeca, techniek, kantoor) en externe partijen. Deze informatie zal moeten worden verwerkt volgens de geldende (arbo)normen en hieruit zullen een aantal werkprocessen en standaarddocumenten worden opgesteld.
Tevens dient het document geborgd te worden in de organisatie.

Meewerken of helpen bij werkzaamheden ten aanzien van het secretariaat (telefoon aannemen, leveringen ontvangen) kan onderdeel uitmaken van de werkweek, maar nooit meer dan vier uur per week. Onze werkweek beslaat 36 uur en er wordt van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 gewerkt.

De student krijgt de tijd en ruimte om de organisatie te leren kennen en zal mogen meekijken/-werken in de dagelijkse ondersteunende en facilitaire kantoorwerkzaamheden. Dit natuurlijk in overleg.

Wij verwachten een gemotiveerde student met goede sociale vaardigheden en eigen initiatief, die zelfstandig zijn weg kan vinden in een organisatie en oog houdt voor zijn studie en leerdoelen.

Bij LantarenVenster werken circa 75 medewerkers, waarvan er zo’n twintig op kantoor werken, tien in de techniek en onderhoud en de rest in de horeca.
Wij hebben een zeer platte en open organisatie en werken in een open kantoortuin waar de student zoals een ieder van ons een flexibele werkplek krijgt.

De stagiair heeft recht op een stagevergoeding, korting op drank en eten en (goedkoper of gratis) toegang tot film- en muziekvoorstellingen.

Studenten kunnen reageren door een korte, heldere motivatiebrief en actueel cv te mailen naar Pieter Planqué, Coördinator Facilitaire dienst.

Vandaag

  • Geen voorstellingen

Nieuws

DIRECTEUR GEZOCHT!

Er is een vacature voor directeur-bestuurder. Lees meer

HERFSTVAKANTIE IN LANTARENVENSTER

Cinekid, nieuwe familiefilms en knutselen in de foyer! Lees meer

STAGIAIR FILMPROGRAMMERING

voor de periode 1 februari tot 1 juli 2017, 32 tot 36 uur per week. Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!