LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

Cineville

Met onbeperkt keuze uit meer dan honderd verschillende films per week in de 42 aangesloten filmtheaters door heel Nederland, ben je in Cineville eigenlijk nooit uitgekeken. Daarnaast biedt de Cinevillepas óók nog een heleboel extra's zoals toegang tot voorpremières en klassiekers, en tal van filmfestivals. Ook krijg je op vertoon van je Cinevillepas tien procent korting in alle Plato en Concerto platenzaken door het land. En dat allemaal voor maar € 19,95 per maand.

De filmtheaters in Rotterdam zijn: LantarenVenster, Cinerama, Kino en WORM.

Je bestelt je pas altijd voor minimaal vier maanden. Daarna is de pas per maand opzegbaar. Een pas kopen voor jezelf of een ander kan online via cineville.nl. Je krijgt dan een tijdelijke Cinevillepas waarmee je direct naar de film kunt.

Filmkaartjes zijn alleen aan de kassa te verkrijgen, op vertoon van de Cinevillepas; vanaf anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling.

De Cinevillepas is geldig voor alle reguliere filmvoorstellingen in LantarenVenster. Voor sommige speciale voorstellingen of festivals geldt de pas niet. De Cinevillepas is niet geldig tijdens het International Film Festival Rotterdam.

Bekijk voor meer informatie de veelgestelde vragen over de Cinevillepas en de algemene voorwaarden.

Cineville

Vandaag

Nieuws

FEESTDAGEN

Iedere dag open, oliebollen en kinderprogramma! Lees meer

THE BEST OF IDFA ON TOUR

Voorverkoop gestart! En nog veel meer IDFA-documentaires in LantarenVenster. Lees meer

NIEUW SEIZOEN EXHIBITION ON SCREEN

Gerenommeerde tentoonstellingen van galeries en musea over de hele wereld in de bioscoop. Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!