LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

LantarenVenster vraagt uw steun

Het gaat goed met LantarenVenster, dat met zijn film- en muziekprogrammering een lange historie heeft in Rotterdam. Steeds meer bezoekers weten de weg te vinden naar ons fraaie gebouw op de Wilhelminapier met de vijf ‘popcornloze’ filmzalen, het toonaangevende jazzpodium en sfeervol eten&drinken in de foyer of op het terras aan het water.

Maar vooruitstrevende en onderscheidende (inter)nationale film en muziek van de hoogste kwaliteit programmeren kost geld. Ondanks de eigen inkomsten, de - verlaagde - bijdrage van de gemeente en aanpassingen in de bedrijfsvoering moeten wij per jaar een flinke som geld extra zien te vinden om het huidige hoge niveau te handhaven.

LantarenVenster heeft daarom behoefte aan financiële steun van individuen, fondsen en bedrijven die betrokken willen zijn bij het mooiste en meest comfortabele filmtheater van de stad. Uw steun zorgt ervoor dat we onze standaard van programmeren kunnen handhaven, speciale activiteiten kunnen blijven ontwikkelen en de toekomst ambitieus tegemoet kunnen treden. En natuurlijk geniet u als onze begunstiger diverse privileges.

U kunt ons steunen als particulier door Vriend te worden. Als bedrijf door Zakenpartner te worden. Natuurlijk is ook uw eenmalige gift meer dan welkom.

Ik hoop van harte dat u wilt overwegen ons bij te staan en u daadwerkelijk betrokken wilt tonen bij ons geweldige theater.

Krijn Meerburg, directeur LantarenVenster

Krijn Meerburg

Vandaag

  • Geen voorstellingen

Nieuws

FILM IN DE MEIVAKANTIE

Familiefilms en knutseltafel! Op Koningsdag gaan we open vanaf 15:30 uur. Lees meer

STAGIAIR FILM GEZOCHT

Van 15 augustus of 1 september 2017 tot 1 februari 2018. Lees meer

CURSUS FILMGENRES EN FILMSTROMINGEN

Op 8 mei start er een nieuwe cursus van docent Rudi de Boer. Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!