LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

LantarenVenster vraagt uw steun

Het gaat goed met LantarenVenster, dat met zijn film- en muziekprogrammering een lange historie heeft in Rotterdam. Steeds meer bezoekers weten de weg te vinden naar ons fraaie gebouw op de Wilhelminapier met de vijf ‘popcornloze’ filmzalen, het toonaangevende jazzpodium en sfeervol eten&drinken in de foyer of op het terras aan het water.

Maar vooruitstrevende en onderscheidende (inter)nationale film en muziek van de hoogste kwaliteit programmeren kost geld. Ondanks de eigen inkomsten, de - verlaagde - bijdrage van de gemeente en aanpassingen in de bedrijfsvoering moeten wij per jaar een flinke som geld extra zien te vinden om het huidige hoge niveau te handhaven.

LantarenVenster heeft daarom behoefte aan financiële steun van individuen, fondsen en bedrijven die betrokken willen zijn bij het mooiste en meest comfortabele filmtheater van de stad. Uw steun zorgt ervoor dat we onze standaard van programmeren kunnen handhaven, speciale activiteiten kunnen blijven ontwikkelen en de toekomst ambitieus tegemoet kunnen treden. En natuurlijk geniet u als onze begunstiger diverse privileges.

U kunt ons steunen als particulier door Vriend te worden. Als bedrijf door Zakenpartner te worden. Natuurlijk is ook uw eenmalige gift meer dan welkom.

Ik hoop van harte dat u wilt overwegen ons bij te staan en u daadwerkelijk betrokken wilt tonen bij ons geweldige theater.

Krijn Meerburg, directeur LantarenVenster

Krijn Meerburg

Vandaag

Nieuws

VACATURE: ZELFSTANDIG WERKENDE KOK

LantarenVenster zoekt per direct 2 zelfstandig werkende koks. Lees meer

FESTIVALLOCATIE IFFR T/M WOENSDAG 1 FEBRUARI

Na het festival op donderdag voor €5 naar de premièrefilms en 5 februari de beste Oscarnominaties op één dag. Lees meer

VACATURE: FINANCIEEL MANAGER

Wij zijn per 1 april 2017 op zoek naar een: Financieel manager voor 28-32 uur per week Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!