LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

LantarenVenster vraagt uw steun

Het gaat goed met LantarenVenster, dat met zijn film- en muziekprogrammering een lange historie heeft in Rotterdam. Steeds meer bezoekers weten de weg te vinden naar ons fraaie gebouw op de Wilhelminapier met de vijf ‘popcornloze’ filmzalen, het toonaangevende jazzpodium en sfeervol eten&drinken in de foyer of op het terras aan het water.

Maar vooruitstrevende en onderscheidende (inter)nationale film en muziek van de hoogste kwaliteit programmeren kost geld. Ondanks de eigen inkomsten, de - verlaagde - bijdrage van de gemeente en aanpassingen in de bedrijfsvoering moeten wij per jaar een flinke som geld extra zien te vinden om het huidige hoge niveau te handhaven.

LantarenVenster heeft daarom behoefte aan financiële steun van individuen, fondsen en bedrijven die betrokken willen zijn bij het mooiste en meest comfortabele filmtheater van de stad. Uw steun zorgt ervoor dat we onze standaard van programmeren kunnen handhaven, speciale activiteiten kunnen blijven ontwikkelen en de toekomst ambitieus tegemoet kunnen treden. En natuurlijk geniet u als onze begunstiger diverse privileges.

U kunt ons steunen als particulier door Vriend te worden. Als bedrijf door zakenpartner te worden. Natuurlijk is ook uw eenmalige gift meer dan welkom.

Ik hoop van harte dat u wilt overwegen ons bij te staan en u daadwerkelijk betrokken wilt tonen bij ons geweldige theater.

Pepijn Kuyper, directeur LantarenVenster

Vandaag

  • Geen voorstellingen

Nieuws

FESTIVAL LATINO AMERICANO ROTTERDAM 2017

Van 23 tot en met 27 augustus 2017 staat LantarenVenster vijf dagen lang in het teken van Latijns-Amerika! Lees meer

GEZOCHT: NIEUW JURYLID ROTTERDAMS OPEN DOEK

Welke enthousiaste filmkenner meldt zich aan? Lees meer

ZOMERACTIE KINO EN LANTARENVENSTER

Op vertoon van je filmkaartje € 2,50 korting op een film bij KINO en andersom. Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!