LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

Word vriend

Word vriend

"LantarenVenster heeft een speciale plek in mijn hart - op de oude locatie zag ik mijn eerste artfilm, toen ik ging studeren in Rotterdam. En nu ben ik elke keer trots als ik over de Erasmusbrug rij, de Maas zie in al zijn glorie en dan binnenstap in dat prachtige nieuwe gebouw. Wat een gezellige foyer, heerlijke koffie, fantastische zalen! Nu ik niet meer in Rotterdam woon, kom ik er toch nog met grote regelmaat. Ik moest gewoon officieel Vriend worden; dat ben ik immers al die jaren al officieus geweest. Deze vriendschap voor mij dé manier om mijn verbondenheid met LantarenVenster tot uitdrukking te brengen."
Gerda van Veen, bezoekster

Als vriend maakt u de speciale programmering van LantarenVenster mede mogelijk en steunt u de activiteiten op het gebied van randprogrammering en talentontwikkeling. Denk hierbij aan projecten als Open Doek, waarin (jonge) amateurs en professionals hun films laten zien, Beefcake, het gayfilmprogramma i.s.m. het COC, en Kopfkino, waarin een film wordt getoond die is gekozen door een spraakmakende gast uit de wereld van cultuur, sport, mode, wetenschap of politiek, voorafgegaan door een gesprek over zijn inspiratiebronnen. U ondersteunt bovendien de muziekprogramma’s die LantarenVenster ontwikkelt i.s.m. Stichting Jazz International Rotterdam en de muziekopleiding Codarts. Uw zeer gewaardeerde bijdrage wordt heel goed besteed!

Word vriend van LantarenVenster voor € 100 per jaar

Als dank voor uw steun krijgt u:

  • één keer per jaar een uitnodiging voor u en uw introducé(e) voor de Vriendenbijeenkomst met ontvangst en exclusieve filmvoorpremière of bijzondere muziekpresentatie;
  • regelmatig een speciale Vriendenaanbieding en/of -korting op het film en muziekprogramma;
  • de Vriendennieuwsbrief, met o.a. informatie over de activiteiten die wij konden realiseren dankzij uw bijdrage.

Voor vragen kunt u mailen naar vrienden@lantarenvenster.nl

Aanmeldformulier vriend van LantarenVenster 

Vandaag

Nieuws

FILM IN DE MEIVAKANTIE

Familiefilms en knutseltafel! Op Koningsdag gaan we open vanaf 15:30 uur. Lees meer

STAGIAIR FILM GEZOCHT

Van 15 augustus of 1 september 2017 tot 1 februari 2018. Lees meer

CURSUS FILMGENRES EN FILMSTROMINGEN

Op 8 mei start er een nieuwe cursus van docent Rudi de Boer. Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!