LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

Word vriend

Word vriend

"LantarenVenster heeft een speciale plek in mijn hart - op de oude locatie zag ik mijn eerste artfilm, toen ik ging studeren in Rotterdam. En nu ben ik elke keer trots als ik over de Erasmusbrug rij, de Maas zie in al zijn glorie en dan binnenstap in dat prachtige nieuwe gebouw. Wat een gezellige foyer, heerlijke koffie, fantastische zalen! Nu ik niet meer in Rotterdam woon, kom ik er toch nog met grote regelmaat. Ik moest gewoon officieel Vriend worden; dat ben ik immers al die jaren al officieus geweest. Deze vriendschap voor mij dé manier om mijn verbondenheid met LantarenVenster tot uitdrukking te brengen."
Gerda van Veen, bezoekster

Als vriend maakt u de speciale programmering van LantarenVenster mede mogelijk en steunt u de activiteiten op het gebied van randprogrammering en talentontwikkeling. Denk hierbij aan projecten als Open Doek, waarin (jonge) amateurs en professionals hun films laten zien, Beefcake, het gayfilmprogramma i.s.m. het COC, en Kopfkino, waarin een film wordt getoond die is gekozen door een spraakmakende gast uit de wereld van cultuur, sport, mode, wetenschap of politiek, voorafgegaan door een gesprek over zijn inspiratiebronnen. U ondersteunt bovendien de muziekprogramma’s die LantarenVenster ontwikkelt i.s.m. Stichting Jazz International Rotterdam en de muziekopleiding Codarts. Uw zeer gewaardeerde bijdrage wordt heel goed besteed!

Word vriend van LantarenVenster voor € 100 per jaar

Als dank voor uw steun krijgt u:

  • één keer per jaar een uitnodiging voor u en uw introducé(e) voor de Vriendenbijeenkomst met ontvangst en exclusieve filmvoorpremière of bijzondere muziekpresentatie;
  • regelmatig een speciale Vriendenaanbieding en/of -korting op het film en muziekprogramma;
  • de Vriendennieuwsbrief, met o.a. informatie over de activiteiten die wij konden realiseren dankzij uw bijdrage.

Voor vragen kunt u mailen naar vrienden@lantarenvenster.nl

Aanmeldformulier vriend van LantarenVenster 

Vandaag

Nieuws

VACATURE: ZELFSTANDIG WERKENDE KOK

LantarenVenster zoekt per direct 2 zelfstandig werkende koks. Lees meer

FESTIVALLOCATIE IFFR T/M WOENSDAG 1 FEBRUARI

Na het festival op donderdag voor €5 naar de premièrefilms en 5 februari de beste Oscarnominaties op één dag. Lees meer

VACATURE: FINANCIEEL MANAGER

Wij zijn per 1 april 2017 op zoek naar een: Financieel manager voor 28-32 uur per week Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!