LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

Word vriend

Word vriend

"LantarenVenster heeft een speciale plek in mijn hart - op de oude locatie zag ik mijn eerste artfilm, toen ik ging studeren in Rotterdam. En nu ben ik elke keer trots als ik over de Erasmusbrug rij, de Maas zie in al zijn glorie en dan binnenstap in dat prachtige nieuwe gebouw. Wat een gezellige foyer, heerlijke koffie, fantastische zalen! Nu ik niet meer in Rotterdam woon, kom ik er toch nog met grote regelmaat. Ik moest gewoon officieel Vriend worden; dat ben ik immers al die jaren al officieus geweest. Deze vriendschap voor mij dé manier om mijn verbondenheid met LantarenVenster tot uitdrukking te brengen."
Gerda van Veen, bezoekster

Als vriend maakt u de speciale programmering van LantarenVenster mede mogelijk en steunt u de activiteiten op het gebied van randprogrammering en talentontwikkeling. Denk hierbij aan projecten als Open Doek, waarin (jonge) amateurs en professionals hun films laten zien, Beefcake, het gayfilmprogramma i.s.m. het COC, en Kopfkino, waarin een film wordt getoond die is gekozen door een spraakmakende gast uit de wereld van cultuur, sport, mode, wetenschap of politiek, voorafgegaan door een gesprek over zijn inspiratiebronnen. U ondersteunt bovendien de muziekprogramma’s die LantarenVenster ontwikkelt i.s.m. Stichting Jazz International Rotterdam en de muziekopleiding Codarts. Uw zeer gewaardeerde bijdrage wordt heel goed besteed!

Word vriend van LantarenVenster voor € 100 per jaar

Als dank voor uw steun krijgt u:

  • één keer per jaar een uitnodiging voor u en uw introducé(e) voor de Vriendenbijeenkomst met ontvangst en exclusieve filmvoorpremière of bijzondere muziekpresentatie;
  • regelmatig een speciale Vriendenaanbieding en/of -korting op het film en muziekprogramma;

Voor vragen kunt u mailen naar vrienden@lantarenvenster.nl

Aanmeldformulier vriend van LantarenVenster 

Vandaag

Nieuws

FESTIVAL LATINO AMERICANO ROTTERDAM 2017

Van 23 tot en met 27 augustus 2017 staat LantarenVenster vijf dagen lang in het teken van Latijns-Amerika! Lees meer

GEZOCHT: NIEUW JURYLID ROTTERDAMS OPEN DOEK

Welke enthousiaste filmkenner meldt zich aan? Lees meer

ZOMERACTIE KINO EN LANTARENVENSTER

Op vertoon van je filmkaartje € 2,50 korting op een film bij KINO en andersom. Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!