LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

Word zakelijk partner

Word zakelijk partner

Laat zien dat uw bedrijf waarde hecht aan een vitaal film- en muziekklimaat in Rotterdam en word zakelijk partner van LantarenVenster. Uw steun is onmisbaar voor het in stand houden van het theater en het programmeren van vooruitstrevende en onderscheidende (inter)nationale film en muziek van de hoogste kwaliteit.

De stad Rotterdam als wereldhaven en LantarenVenster als cinematografisch knooppunt staan voor internationale allure en ontdekking, voor spectaculaire architectuur en voor een ‘down to earth’ en open houding, waarbij de handen graag uit de mouwen worden gestoken. Als zakelijke partner committeert u zich hieraan en toont u zich bovendien begaan met het culturele klimaat van de stad, waar kunst en economie elkaar vanzelfsprekend versterken. Door u aan LantarenVenster te binden brengt u uw bedrijf tevens onder de aandacht bij meer dan 200.000 bezoekers per jaar.

Als zakelijk partner van LantarenVenster geniet u verschillende privileges zoals besloten voorstellingen voor uw medewerkers en relaties, de mogelijkheid om op persoonlijk niveau uw gasten te ontvangen en te ontmoeten, uitnodigingen voor bijzondere premières en bijeenkomsten, uw logo op de digitale schermen, de maandfolder, de website, en het gebruik van onze prachtige ruimtes voor uw eigen congres, jubileum, presentatie, symposium, jaarvergadering of feest.

Word zakelijk partner van LantarenVenster vanaf € 2.500 per jaar

Heeft u interesse in een van onze pakketten? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier zakelijk partner LantarenVenster

 

U kunt ons ook direct bereiken. Jorinde Haeser, manager verhuur en evenementen, is bereikbaar via 010 - 2772268 of via haeser@lantarenvenster.nl. Zij staat u met plezier te woord.

Vandaag

Nieuws

THE BEST OF IDFA ON TOUR

Voorverkoop gestart! En nog veel meer IDFA-documentaires in LantarenVenster. Lees meer

NIEUW SEIZOEN EXHIBITION ON SCREEN

Gerenommeerde tentoonstellingen van galeries en musea over de hele wereld in de bioscoop. Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!