LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

Rotterdam Congress Pier

Wilhelminapier

Op zoek naar een grotere locatie?
Bezoek dan RotterdamCongressPier.nl. Samen met onze buren op de Wilhelminapier verzorgen wij evenementen voor grote groepen. Van plenaire- en deelsessies tot diner en overnachting

6000 m2 EXPOSITIERUIMTE | 350 HOTELKAMERS | 16 RESTAURANTS | 1 THEATER | 23 BREAKOUT ROOMS

Rotterdam Congress Pier is dé congreslocatie in het dynamisch hart van Rotterdam. Pal aan de voet van de Erasmusbrug biedt Rotterdam Congress Pier ruimte aan congressen die uitdagen tot interactie, betrokkenheid, innovatie, beweging en ontmoeting. De congreszalen liggen dicht bij elkaar, aan de Wilhelminapier. De professionele en ervaren organisatie brengt expertise op tal van terreinen bijeen en hanteert de Rotterdamse handen-uit-de-mouwen aanpak. We make it happen!

Impact
Onze bijzondere ligging combineert voormalige haven-gerelateerde gebouwen en hedendaagse architectuur met cultuur en pioniersgeest. Plenaire presentaties, break-out-sessies, paneldiscussies, netwerk-events en galadiners krijgen nóg meer impact doordat inhoud en omgeving elkaar hier versterken. Rotterdam Congress Pier draagt bij aan die impact door elk programmaonderdeel te koppelen aan de ideale ruimte. Van de directiekamer van de voormalige Holland America Line tot een drijvend paviljoen en van een theater of filmhuis tot industriële hal.

Een frisse wind
De locaties van Rotterdam Congress Pier dagen uit om de buitenruimte te ontdekken. Wandel met een ‘coffee to go’ langs de kade naar de keynote speech of lunch in het gras en geniet van het adembenemende uitzicht op de Maas. Een congres of event op deze locatie stimuleert onverwachte ontmoetingen en biedt letterlijk een frisse wind om met een nieuwe focus de volgende sessie in te gaan.

Elk congres een succes
Wij vertellen graag meer over onze congreslocatie, de uitgebreide innovatieve faciliteiten en technische mogelijkheden, de cateringconcepten en de on-site overnachtingsmogelijkheden. Maak een afspraak voor een gesprek en een rondleiding op onze pier. Eerst een e-mail of telefoontje kan natuurlijk ook.
Rotterdam Congress Pier is bereikbaar via +31(0)10 203 04 83 en info@RotterdamCongressPier.nl

Vandaag

  • Geen voorstellingen

Nieuws

THE BEST OF IDFA ON TOUR

Voorverkoop gestart! En nog veel meer IDFA-documentaires in LantarenVenster. Lees meer

NIEUW SEIZOEN EXHIBITION ON SCREEN

Gerenommeerde tentoonstellingen van galeries en musea over de hele wereld in de bioscoop. Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!