LANTARENVENSTER

LANTARENVENSTER

Festival Latino Americano Rotterdam 2017

08-07-2017

De tweede editie van het film en muziekfestival Festival Latino Americano Rotterdam heeft een speciale focus op Cuba. Onvergetelijke Cubaanse klassiekers en waardevolle recente films worden getoond. Er komen bijzondere Cubaanse gasten naar Rotterdam. In de foyer is een doorlopende tentoonstelling van Cubaanse filmaffiches te zien en zowel in de films als live in de foyer en in de concertzaal is volop Cubaanse muziek te beluisteren!

Festival Latino Americano Rotterdam schetst een breed beeld van Latijns-Amerika. We zien de bekende clichés zoals tropische stranden, favelas, Mariachi’s en de drugsbazen. Maar er is méér en Festival Latino Americano Rotterdam wil juist laten zien dat Latijns-Amerika overwegend bestaat uit mensen zoals jij en ik. Mensen die verlangen naar liefde, mensen die grenzen opzoeken en verleggen, maar ook mensen met een missie, mensen die samenleven met migranten en mensen die heel erg graag muziek maken of ernaar luisteren.

Laat je van 23 tot en met 27 augustus onderdompelen in een veelzijdig Latijns-Amerika, op de Wilhelminapier in Rotterdam!

Lees alles over het festival!

Vandaag

Nieuws

FLAR ON TOUR!

Een FLAR-talk met - gratis - Braziliaanse hapjes en drankjes! Lees meer

FESTIVAL LATINO AMERICANO ROTTERDAM 2017

Van 23 tot en met 27 augustus 2017 staat LantarenVenster vijf dagen lang in het teken van Latijns-Amerika! Lees meer

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

Wordt gastheer of -vrouw of help bij festivals als Cinekid! Lees meer

Volg ons

NIEUWSBRIEF? JA!