Vacature kok

LantarenVenster wordt bezocht door ruim 230.000 bezoekers per jaar, en heeft een druk bezocht grand café-restaurant waar bezoekers dagelijks genieten van een kop koffie, een heerlijke maaltijd of borrel. Om onze groeiambities in de keuken te verwezenlijken zijn wij per 1 september a.s. op zoek naar een:

Zelfstandig werkend kok

Voor 32 – 38 uur per week

Je bent een kok in hart en nieren. Je hebt zin om mooie gerechten te maken en daarmee bij te dragen aan de verbetering van de keuken van LantarenVenster. Zodat we met een onderscheidende kaart met heerlijk verse producten onze gasten een unieke avond kunnen bezorgen.

Wij zoeken:
Iemand met passie voor koken, keukenervaring en gediplomeerd als zelfstandig werkend kok niveau 3. Iemand die van aanpakken weet en die zich thuis voelt in een creatieve omgeving. Die flexibel is qua beschikbaarheid, minimaal vier – zes diensten per week, ook in het weekend, zowel overdag als ’s avonds.

Wij bieden:
Een marktconform salaris, een prettige werkomgeving met veel zelfstandigheid en een leuk team collega’s. Ook krijg je samen met een introducée exclusief toegang tot onze films en concerten.

Interesse?
Stuur dan een e-mail t.a.v de chef-kok: Natalie Fernand.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.