Vacature kok

LantarenVenster wordt bezocht door ruim 230.000 bezoekers per jaar, en heeft een druk bezocht grand café-restaurant waar bezoekers dagelijks genieten van een kop koffie, een heerlijke maaltijd of borrel. Om onze groeiambities in de keuken te verwezenlijken zoeken we nog versterking van ons team met een of meerdere:

Zelfstandig werkende koks

Voor 24 – 38 uur per week op flex-basis.

Je bent een kok in hart en nieren. Je hebt zin om mooie gerechten te maken en daarmee bij te dragen aan de verbetering van de keuken van LantarenVenster. Zodat we met een onderscheidende kaart met heerlijk verse producten onze gasten een unieke avond kunnen bezorgen.

Wij zoeken:
Mensen met passie voor koken, keukenervaring en gediplomeerd als zelfstandig werkend kok niveau 3. Mensen die van aanpakken weten en die zich thuis voelen in een creatieve omgeving. Die flexibel beschikbaar zijn voor minimaal vier diensten per week, zowel in het weekend als overdag en ’s avonds.

Wij bieden:
Een marktconform salaris, een prettige werkomgeving met veel zelfstandigheid en een leuk team collega’s. Ook krijg je samen met een introducé exclusief toegang tot onze films en concerten.

Interesse?
Stuur dan een e-mail t.a.v Natasja Frederiks.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.