Hoofd Financiën

Filmtheater en muziekpodium LantarenVenster in Rotterdam is op zoek naar een financieel wonder. Spreek jij als geen ander de taal van cijfers en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou!

Hoofd Financiën

38 uur per week (m/v/x)
per augustus 2023

Als Hoofd Financiën bij LantarenVenster ben jij samen met de directeur verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van onze organisatie. Je hebt een aansturende en uitvoerende rol. Je stelt financiële rapportages en verantwoordingen op. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en het functioneren van de financiële administratie, de begroting, subsidie-afrekeningen en je speelt een belangrijke rol bij fondsenwerving. Ook begeleid jij de externe accountants- en belastingdienstcontrole en signaleer je kosten- en liquiditeitsontwikkelingen in een oogwenk.

De functie Hoofd Financiën bij LantarenVenster is een uitdagende functie op een dynamische plek. LantarenVenster is gelegen op de Wilhelminapier, een gebied dat volop leeft en in ontwikkeling is. Jaarlijks organiseren we meer dan honderd concerten en ons filmprogramma biedt wekelijks de nieuwste arthouse films, verdiepende specials en festivals. Jaarlijks bezoeken zo’n 270.000 mensen onze programma’s en we hebben een drukbezocht café-restaurant met uitzicht over de Rijnhaven.

Je komt terecht in een hecht team van gepassioneerde professionals die elke dag samenwerken om met concerten en arthouse films de culturele scene van Rotterdam te verrijken.

Wij bieden jou een salaris conform schaal 7 van de CAO NPF dat ligt tussen €2.700 en €3.900. Je zult starten met een contract voor een jaar met uitzicht op een vaste betrekking. Daarnaast ontvang jij een gloednieuwe werklaptop en andere extra’s, zoals vrije toegang tot onze films en concerten en korting via de collectieve zorgverzekering.

Interesse?

Denk en werk jij op HBO-niveau? Heb je minimaal 7 jaar ervaring in de financiële sector en ben je beschikbaar per augustus 2023?

Solliciteer dan direct! Dit doe je door jouw CV en motivatiebrief of motivatievideo voor 15 juni 2023 te mailen naar vacature@lantarenvenster.nl. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met de afdeling HR. Telefoon: 010-2772275 of email: hr@lantarenvenster.nl.

Wie weet zet je jouw financiële kwaliteiten binnenkort in bij LantarenVenster!