Voordeel

Fijne kortingen en mooie aanbiedingen om nog vaker naar LantarenVenster te komen of om iemand anders mee te verblijden!

Strippenkaart

Tien keer naar de film voor €70! De LantarenVenster strippenkaart is verkrijgbaar aan de kassa van LantarenVenster. Per strip kun je één film bezoeken.
Gebruik: Alleen geldig voor het reguliere filmprogramma. Een strippenkaarthouder kan maximaal vier strippen per voorstelling gebruiken. Niet geldig in combinatie met andere acties. Kan alleen gebruikt worden bij kaartverkoop aan de kassa, niet online. Geldig tot twee jaar na uitgifte.

Cineville

Met een Cinevillepas kun je voor € 19,95 per maand onbeperkt naar de film in 42 filmtheaters in het hele land. De filmtheaters in Rotterdam zijn: LantarenVenster, Cinerama, Kino en WORM. Lees hier alles wat je wil weten over de aanschaf van de pas.
Filmkaartjes zijn alleen aan de kassa, op vertoon van de Cinevillepas, te verkrijgen; vanaf anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling. Nu ook online reserveren mogelijk!

MovieMaandag

Elke derde maandag van de maand kun je op vertoon van je Rotterdampas met 50% korting naar de film. Via de Rotterdampas lastminute mail krijg je de titels van de drie geselecteerde films. Meld je aan op de mailing.