vacature 1e medewerker horeca

LantarenVenster is gelegen in het meest dynamische stukje van Rotterdam. Jaarlijks worden er meer dan honderd concerten georganiseerd en het filmprogramma biedt wekelijks de nieuwste arthouse films, verdiepende specials en festivals. In 2019 trok LantarenVenster ruim 270.000 bezoekers naar haar programma’s.

LantarenVenster heeft bovendien een drukbezocht café-restaurant waar bezoekers dagelijks genieten van een drankje of een heerlijke maaltijd. Het horecateam bestaat uit ± 45 mensen waaronder acht keukenmedewerkers. Voor de afdeling horeca zijn wij op zoek naar een:

1E medewerker horeca

15-22 uur per week (m/v/x)
per 1 april 2023

Heb jij bar- of bedieningservaring en ben je op zoek naar meer persoonlijke ontwikkeling en een nieuwe uitdaging? Dan is het werken in een prettig team in een creatieve en dynamische organisatie iets voor jou! Midden in Rotterdam staat LantarenVenster, hèt filmtheater en muziekpodium van Rotterdam.

Wat ga je doen?

Als 1e medewerker horeca werk je achter de bar en in de bediening. Onder leiding van de floormanager ben je medeverantwoordelijk voor een goed verloop van de avond. Op het moment dat de dienst van de floormanager erop zit, ben jij verantwoordelijk voor de sfeer in de laatste openingsuren. Vanaf dat moment stuur jij de medewerkers horeca aan bij het schoonmaken van de horeca, het aanvullen van de voorraad en overige werkzaamheden. Ook is het afsluiten van de kassa en het gebouw één van jouw taken.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
  • Een gerichte horecaopleiding is een pré, maar (ruime) ervaring in horeca is ook voldoende;
  • Een representatieve uitstraling;
  • Teamplayer;
  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar zowel op avonddiensten en op weekenddagen te werken.

Wat bieden we jou?

Een werkplek bij een van de mooiste filmtheaters en concertzalen van Nederland in de spannendste stad van het land. Je komt terecht in een hecht team met leuke collega’s met hart voor de zaak. De functie is ingedeeld in het functiehuis binnen de cao Nederlandse Poppodia en -Festivals, met een salaris dat ligt tussen de € 2.125 en € 2.859 bruto per maand bij een 38-urige werkweek.

Hiernaast bieden we gratis toegang tot onze voorstellingen.

Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke arbeidsovereenkomst, met de mogelijkheid tot verlenging. We bieden ruimte voor ontwikkeling en scholing voor verdere groei binnen ons horecateam.

Vragen of interesse?

Neem dan contact op met Jeroen Roording, horecamanager, via roording@lantarenvenster.nl of bel 06-22990890.

Word je enthousiast van deze functie en heb je zin bij ons te komen werken? We lezen in je motivatiebrief graag terug waarom je bij ons aan de slag wilt gaan. Ook zijn we benieuwd naar je cv en de ervaring die je meebrengt. Reageren kan tot en met 20 maart: roording@lantarenvenster.nl o.v.v. sollicitatie 1e medewerker horeca.

LantarenVenster onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en wil als organisatie een afspiegeling van de maatschappij zijn.  Iedereen is welkom om bij ons te solliciteren. We zien verschillende perspectieven en inzichten als kracht en dit draagt bij aan onze creativiteit. Dit maakt dat we nog beter in verbinding staan met de maatschappij en ons publiek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.