Vacature floormanager café-restaurant

LantarenVenster is gelegen in het meest dynamische stukje van de stad. Jaarlijks worden er meer dan honderd concerten georganiseerd en het filmprogramma biedt wekelijks de nieuwste arthouse films maar, ook verdiepende specials en festivals. In 2019 trok LantarenVenster ruim 270.000 bezoekers naar haar programma’s.

LantarenVenster heeft bovendien een drukbezocht café-restaurant waar bezoekers dagelijks genieten van een drankje of een heerlijke maaltijd. Het horecateam bestaat uit ± 45 mensen waaronder 8 keukenmedewerkers. Voor de afdeling horeca zijn wij op zoek naar een nieuwe:

Floormanager
café-restaurant

(M/V/X)

18-24 uur per week
per 1 januari 2023

Wat ga je doen?

Als floormanager ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de horeca bij LantarenVenster. Je bekijkt de reserveringen voor lunch en diner en ontvangt gasten. Je maakt een planning voor de dag of avond aan de hand van de activiteiten van de dag en maakt een indeling voor de horecamedewerkers. De medewerkers stuur je aan op drukke momenten en je werkt dan zelf volop mee. Op de rustige momenten lees je de rapportages en productieformulieren en voert de daaruit voortvloeiende werkzaamheden uit.

Belangrijkste taken

  • Samen met het horecateam ben je verantwoordelijk voor een goed functionerende horecavoorziening, het verlenen van optimale dienstverlening aan onze gasten en je bent meewerkend (ook in het weekend en op feestdagen);
  • Je bent verantwoordelijk voor een goede afhandeling bij calamiteiten, BHV en veiligheid van onze bezoekers;
  • Je bent medeverantwoordelijk voor een goede voortgang van filmvoorstellingen en concerten, je stemt de werkzaamheden van de verschillende afdelingen af (techniek, artiestenbegeleiding, kassa);

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt een ruime horeca-ervaring en minimaal 2 jaar relevante leidinggevende ervaring in een restaurant;
  • Naast gast- en servicegericht ben je representatief en kan je overzicht houden;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent stressbestendig;
  • Bij voorkeur ben je BHV gecertificeerd en in het bezit van sociale hygiëne;
  • Flexibele beschikbaarheid, geen probleem met onregelmatige werktijden en werken in de weekenden;
  • Je bent woonachtig in (omgeving) Rotterdam en in het bezit van eigen vervoer.

Wat bieden we jou?

Een werkplek bij een van de mooiste filmtheaters en concertzalen van Nederland in de spannendste stad van het land. Je komt terecht in een hecht team met leuke collega’s met hart voor de zaak.
De functie is ingedeeld in het LantarenVenster functiehuis en binnen het eigen loongebouw met een salaris dat ligt tussen de € 2.183 en € 3.140 bruto per maand bij een 38-urige werkweek.

We bieden je gratis toegang tot onze voorstellingen.

Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke arbeidsovereenkomst van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Interesse?

Mail je motivatie + CV uiterlijk op zondag 11 december naar Jeroen Roording, manager horeca &
publieksdiensten:  roording@lantarenvenster.nl, onder vermelding van ‘vacature floormanager’.

Vragen?

Neem dan eerst even contact op met Jeroen Roording, manager horeca & publieksdiensten, via roording@lantarenvenster.nl of bel naar 06-22990890.

LantarenVenster onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en wil als organisatie een afspiegeling van de maatschappij zijn.  Iedereen is welkom om bij ons te solliciteren. We zien verschillende perspectieven en inzichten als kracht en dit draagt bij aan onze creativiteit. Dit maakt dat we nog beter in verbinding staan met de maatschappij en ons publiek.