vacature kok

Heb jij passie voor koken en ben je creatief met ingrediënten? Dan is het werken in een leuk team in een creatieve organisatie iets voor jou! Midden in Rotterdam staat LantarenVenster, hèt filmtheater en muziekpodium van Rotterdam.

LantarenVenster is gelegen in het meest dynamische stukje van de stad. Jaarlijks organiseren we meer dan honderd concerten en ons filmprogramma biedt wekelijks de nieuwste arthouse films, specials en festivals. In 2019 trok LantarenVenster ruim 270.000 bezoekers naar haar programma’s.

LantarenVenster heeft bovendien een drukbezocht café-restaurant waar bezoekers dagelijks genieten van een drankje of een heerlijke maaltijd. Het horecateam bestaat uit ± 45 mensen waaronder 8 keukenmedewerkers. Voor de afdeling horeca zijn wij op zoek naar een nieuwe:

Kok (m/v/x)

voor 24/32 uur per week, per direct

Wat ga je doen?

Als kok voer je met de andere keukenmedewerkers de werkzaamheden in de keuken uit. Onder leiding van de chef-kok en de sous-chef bereid je gerechten, draai je mise en place en draag je bij aan zaken als voorraadbeheer, schoonmaakwerkzaamheden, HACCP en bestellingen van leveranciers verwerken met ondersteuning van de keukenmedewerkers. Je input voor nieuwe menukaarten en recepturen wordt zeer gewaardeerd.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
  • Naast passie voor food wordt kennis van producten en ingrediënten en HACCP voorschriften gewaardeerd;
  • Een representatieve uitstraling;
  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar om naast dag- en avonddiensten ook op weekenddagen te werken.

Wat bieden we jou?

Een werkplek bij een van de mooiste filmtheaters en concertzalen van Nederland in de spannendste stad van het land. Je komt terecht in een hecht team met leuke collega’s met hart voor de zaak. De functie is ingedeeld in het functiehuis binnen de cao Nederlands Poppodia en -Festivals, met een salaris dat ligt tussen de € 2.124 en € 2.859 bruto per maand bij een 38-urige werkweek.

We bieden ruimte voor ontwikkeling en scholing voor verdere groei binnen ons keukenteam.
Hiernaast bieden we gratis toegang tot onze voorstellingen.

Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke arbeidsovereenkomst van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Vragen of interesse?

Neem dan contact op met Albert Geskus, chef-kok Lantarenvenster via: chefkok@lantarenvenster.nl of bel naar 010-2772280

LantarenVenster onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en wil als organisatie een afspiegeling van de maatschappij zijn.  Iedereen is welkom om bij ons te solliciteren. We zien verschillende perspectieven en inzichten als kracht en dit draagt bij aan onze creativiteit. Dit maakt dat we nog beter in verbinding staan met de maatschappij en ons publiek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.