Vacature kok

Het programma van LantarenVenster omvat een breed scala aan films, concerten en evenementen die worden bezocht door ruim 230.000 bezoekers per jaar. LantarenVenster heeft bovendien een druk bezocht grand café-restaurant waar bezoekers dagelijks genieten van een kop koffie, een heerlijke maaltijd of borrel. Om onze groeiambities in de keuken te verwezenlijken zijn wij op zoek naar een: 

Kok

voor 30- 38 uur per week, per 1 oktober 2019

Je bent een kok in hart en nieren. Die zin heeft om mooie gerechten te maken en daarmee bij te dragen aan de verbetering van de keuken van LantarenVenster. Zodat we met een onderscheidende kaart met heerlijk verse producten onze gasten een unieke avond bezorgen. 

Wij zoeken
Iemand met passie voor koken en aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken. Een koksopleiding is geen hard criterium. Wel hechten we een groot belang aan ruime keukenervaring. Iemand die van aanpakken weet en die zich thuis voelt in een creatieve omgeving. En beschikbaar is voor vier – vijf diensten per week (inclusief weekend) zowel overdag als ’s avonds.                                                                   

Wij bieden
Een marktconform salaris, een prettige werkomgeving met veel zelfstandigheid en een leuk team collega’s. Ook krijg je samen met je partner exclusief toegang tot onze films en concerten en bieden we je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van een opleiding of cursus.

Vragen
Neem dan contact op met Jeroen Roording, Manager horeca & publieksservice, via: 06-22990890.

Reageren
Stuur dan uiterlijk 26 augustus a.s. een e-mail naar Wim van Laarhoven, chef-kok.