Vacature Sous-chef

voor 32/38 uur per week (m/v/x)

per direct

Heb jij passie voor koken en ben je creatief met ingrediënten? Dan is het werken in een prettig team in een creatieve organisatie iets voor jou! Midden in Rotterdam staat LantarenVenster, hèt filmtheater en muziekpodium van Rotterdam.

LantarenVenster is gelegen in het meest dynamische stukje van de stad. Jaarlijks worden er meer dan honderd concerten georganiseerd en het filmprogramma biedt wekelijks de nieuwste arthouse films maar, ook verdiepende specials en festivals. In 2019 trok LantarenVenster ruim 270.000 bezoekers naar haar programma’s.

LantarenVenster heeft bovendien een drukbezocht café-restaurant waar bezoekers dagelijks genieten van een drankje of een heerlijke maaltijd. Het horecateam bestaat uit ± 45 mensen waaronder 8 keukenmedewerkers. Voor de afdeling horeca zijn wij op zoek naar een nieuwe:

Sous-chef

Wat ga je doen?
Als sous-chef werk je uitvoerend mee in de keuken. Je bent creatief en denkt mee over gerechten en opmaak. Je draagt (mede) verantwoordelijkheid voor het begeleiden, coachen, motiveren en instrueren van je collega’s. Je hebt kennis van de HACCP regelgeving en bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Je draagt eraan bij dat werkzaamheden in de keuken op een gestructureerde, efficiënte en nette wijze worden uitgevoerd, uiteraard neem je daarin zelf het initiatief.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt een afgeronde koksopleiding niveau 3 en bent minimaal 5 jaar werkzaam in de keuken, waarvan minimaal 2 jaar met leidinggevende ervaring;
  • Naast passie voor food heb je gedegen kennis van producten en ingrediënten en HACCP voorschriften;
  • Een representatieve uitstraling;
  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar om naast dag- en avonddiensten ook op weekenddagen te werken.

Wat bieden we jou?

Een werkplek bij een van de mooiste filmtheaters en concertzalen van Nederland in de spannendste stad van het land. Je komt terecht in een hecht team met leuke collega’s met hart voor de zaak. De functie is ingedeeld in het LantarenVenster functiehuis en binnen het eigen loongebouw, met een salaris dat ligt tussen de € 2.152,- en € 3.109,- bruto per maand bij een 38-urige werkweek.

Hiernaast bieden we onze medewerkers gratis toegang tot onze voorstellingen.

Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke arbeidsovereenkomst van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Vragen?
Neem dan contact op met Jeroen Luijendijk, chef-kok LantarenVenster,

via: chefkok@lantarenvenster.nl of bel naar 010-2772280

Interesse?
Stuur je sollicitatie per mail naar Jeroen Luijendijk, chef-kok LantarenVenster, chefkok@lantarenvenster.nl

LantarenVenster onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en wil als organisatie een afspiegeling van de maatschappij zijn. Iedereen is welkom om bij ons te solliciteren. We zien verschillende perspectieven en inzichten als kracht en dit draagt bij aan onze creativiteit. Dit maakt dat we nog beter in verbinding staan met de maatschappij en ons publiek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.