Vacature sous-chef

Het programma van LantarenVenster omvat een breed scala aan films, concerten en evenementen die worden bezocht door ruim 230.000 bezoekers per jaar. LantarenVenster heeft bovendien een druk bezocht grand café-restaurant waar bezoekers dagelijks genieten van een kop koffie, een heerlijke maaltijd of borrel. Om onze groeiambities in de keuken te verwezenlijken zijn wij op zoek naar een: 

Sous-chef

voor 38 uur per week, per direct

Je bent een kok in hart en nieren. Die zin heeft om mooie gerechten te maken en daarmee bij te dragen aan de verbetering van de keuken van LantarenVenster. Zodat we met een onderscheidende kaart met heerlijk verse producten onze gasten een unieke avond bezorgen. 

Wij zoeken:
Iemand met passie voor koken en minimaal vijf jaar relevante werkervaring als zelfstandig werkend kok. Met minimaal koksopleiding niveau 3 en gediplomeerd leermeester of bereid dit te behalen. Iemand die van aanpakken weet en die zich thuis voelt in een creatieve omgeving. En beschikbaar is voor vijf diensten per week (inclusief weekend) zowel overdag als ’s avonds.                               

Wij bieden:
Een marktconform salaris, ontwikkelperspectief, een prettige werkomgeving met veel zelfstandigheid en een leuk team collega’s. Ook krijg je samen met je partner exclusief toegang tot onze films en concerten.

Vragen?
Neem dan contact op met Jeroen Roording, Manager horeca & publieksservice, via: 06-22990890.

Interesse?
Stuur dan voor 31 mei a.s. een e-mail naar Natasja Frederiks, personeelszaken.