Vacature souschef

Het programma van LantarenVenster omvat een breed scala aan films, concerten en evenementen die worden bezocht door ruim 270.000 bezoekers per jaar. LantarenVenster heeft bovendien een druk bezocht restaurant waar bezoekers dagelijks genieten van een kop koffie, een heerlijke maaltijd of borrelen. Om onze groei ambities te verwezenlijken en het team te versterken zijn wij op zoek naar een:

Souschef
38 uur per week
per direct

Functie

Als souschef werk je uitvoerend mee in de keuken. Je bent creatief en denkt mee over gerechten en opmaken. Je draagt (mede) verantwoordelijkheid voor het begeleiden, coachen, motiveren en instrueren van je collega’s. Je hebt kennis van de HACCP regelgeving en bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Je draagt er aan bij dat de werkzaamheden in de keuken op een gestructureerde, efficiënte en nette wijze worden uitgevoerd, uiteraard neem je daarin zelf het initiatief.

Wij zoeken

Een teamspeler die van hard werken houdt! Je bent minimaal 25 jaar, je hebt 5 jaar aantoonbare ervaring in de keuken en minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie. Je bent in het bezit van koksopleiding niveau 3, ook ben je gediplomeerd leermeester of bereid dit te halen. Je draagt bij in het vormen van nieuwe menukaarten, recepten en verdere ontwikkelingen.

Wij bieden

Een marktconform salaris, ontwikkelingsperspectief, een prettige werkomgeving met veel zelfstandigheid en een leuk team collega’s. Ook krijg je samen met je partner exclusief toegang tot onze films en concerten.

Vragen?

Neem dan contact op met Jeroen Roording, Manager horeca & publieksservice,
via: 06-22990890.

Interesse?

Stuur dan voor 17 februari een email t.a.v. Jeroen Roording, roording@lantarenvenster.nl