Win een gratis reis naar het filmfestival van Venetië!

26 april 2018

Voor het project 28 TIMES CINEMA zoekt LantarenVenster jonge filmliefhebbers (18-25 jaar) die kans willen maken op een gratis tripje naar het filmfestival van Venetië!

28 TIMES CINEMA is een samenwerking van Europa Cinemas, de LUX-prijs (Europees Parlement) en Giornate degli Autori, waarin de droom van 28 jonge Europese bioscoopbezoekers om het filmfestival van Venetië te kunnen bezoeken, werkelijkheid wordt. Tijdens het festival zullen zij de Giornate degli Autori Jury vormen en een prijs uitreiken aan de beste film van deze selectie van het filmfestival. Je vliegticket, verblijf op het Lido en een festivalaccreditatie worden voor je geregeld.

Wie ben je?

• Een filmliefhebber van tussen de 18 en 25 jaar
• Je kunt goed artikelen en blogs schrijven
• Je hebt een goede kennis van de Engelse taal (lezen, schrijven en spreken) zodat je actief deel kunt nemen aan discussies rond de films op het festival
• Je bent beschikbaar van 28 augustus t/m 9 september 2018.

Wat moet je doen?

Maak een video-selfie in het Engels waarin je begint met “Cinema for me is…” en maak er iets bijzonders of origineels van.
Lees meer in de uitgebreide omschrijving.
Stuur deze video via Wetransfer met als titel “je naam + land” naar  educatie@lantarenvenster.nl. Stuur ook het application form naar dit adres. Doe dit vóór maandag 7 mei.

Hoe gaat het dan verder?

LantarenVenster selecteert drie kandidaten die de leukste, beste of meest bijzondere video’s hebben gemaakt. Deze sturen wij dan naar de organisatie van 28 TIMES CINEMA. Uiteindelijk maken zij de definitieve keuze of jij naar het filmfestival van Venetië mag.