Vacature medewerker filmprojectie en audiovisueel

LantarenVenster is hét filmtheater en muziekpodium van Rotterdam, gelegen in het meest dynamische stukje van de stad. We organiseren jaarlijks meer dan honderd jazz-, pop-, world- en bluesconcerten en een gevarieerd filmprogramma met dagelijks de nieuwste arthouse films, specials en festivals. In 2019 trok LantarenVenster ruim 270.000 bezoekers.

Voor de afdeling techniek zijn we op korte termijn op zoek naar een:

Medewerker filmprojectie en audiovisueel

Als medewerker filmprojectie en audiovisueel zorg je voor het vlekkeloos laten verlopen van de vertoning van filmvoorstellingen en andere audiovisuele presentaties van speciale voorstellingen, festivals, verhuringen en andere evenementen. Je zorgt voor de voorbereiding, uitvoering en begeleiding van voorstellingen en controleert de kwaliteit. Je bent medeverantwoordelijk voor het juiste gebruik en onderhoud van de technische installaties en gebruiksmiddelen. Je hebt kennis van en ervaring met nieuwe audiovisuele technieken en middelen zowel fysiek als online.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt affiniteit met en aantoonbare kennis en ervaring van filmvertoning en digitale projectie
  • Je hebt ervaring en affiniteit met andere (nieuwe) audiovisuele technieken
  • Je hebt ervaring in de audiovisuele en/of mediasector
  • Het kunnen vertonen van 35mm film is een pré
  • Je bent precies, nieuwsgierig, flexibel, creatief en je vindt het leuk om op zoek te gaan naar oplossingen
  • Je bent bereid onregelmatige uren te werken
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je ben bij voorkeur BHV gecertificeerd
  • Je woont bij voorkeur in Rotterdam of omgeving
  • Je legt gemakkelijk contact met anderen
  • Je werkt goed samen in teamverband

Wat bieden we jou?
Een werkplek bij een van de mooiste filmtheaters en concertzalen van Nederland in de spannendste stad van het land. Je komt terecht in een hecht team met leuke collega’s met hart voor de zaak. Het salaris is conform het loongebouw van LantarenVenster en op basis van werkervaring. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke arbeidsovereenkomst van zes maanden met de mogelijkheid tot verlenging.

LantarenVenster onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en wil als organisatie een afspiegeling van de maatschappij zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Reageren
Word je enthousiast van de deze functie en heb je zin om bij ons te komen werken? We lezen in je motivatiebrief graag terug waarom je bij ons aan de slag wilt gaan. Ook zijn we benieuwd naar je cv en de ervaring die je meebrengt. Reageren kan tot en met donderdag 21 oktober 2021. Stuur je brief en cv naar vacature@lantarenvenster.nl o.v.v. allround medewerker filmtechniek.
Bij vragen, bel naar Marc Kossmann (coördinator techniek) of Roderik Lentz (filmprogrammeur): 010-2772266 of mail Kossmann@lantarenvenster.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.