Bereikbaarheid

LantarenVenster
Otto Reuchlinweg 996
3072 MD Rotterdam

Kassa: 010 – 277 22 77
Bereikbaar tussen 12:00 en 18:00

ROUTEBESCHRIJVING

Openbaar vervoer
Vanaf Rotterdam Centraal kunt u zowel met de metro reizen (Lijn D, E) als met de tram (lijn 12, 20, 23 en 25). Uitstappen bij halte Wilhelminaplein. Vanaf daar is het vijf minuten lopen. Plan uw route.

Met de auto
Klik op onderstaand kaartje en gebruik de functie ‘routebeschrijving’ op Google Maps:

Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam

 

WATERTAXI

Op de Wilhelminapier bevinden zich de haltes:
– Hotel New York Wilhelminapier
– Luxor Wilhelminaplein
Klik voor een overzicht van alle opstapplaatsen

FIETSENSTALLING

Er is op de Wilhelminapier geen bewaakte fietsenstalling. Wel zijn er op de pier genoeg standaards om uw fiets aan vast te maken.

MINDERVALIDEN

In LantarenVenster zijn voldoende faciliteiten om een bezoek voor mindervaliden mogelijk te maken. Het gebouw beschikt over een lift (breed 85 cm, diep 120 cm) en een mindervalidentoilet.
Door de indeling van het gebouw is het niet mogelijk om je als mindervalide zelfstandig door het pand te verplaatsen. Onze medewerkers zijn altijd bereid om je te begeleiden.

In de verschillende zalen zijn op de voorste rij rolstoelplekken gecreëerd. Om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken, adviseren wij je om vooraf contact op te nemen met de kassa op nummer 010-2772277.

PARKEERMOGELIJKHEDEN

Rondom LantarenVenster zijn diverse parkeerterreinen te vinden. Klik op het overzicht:
Parkeren Wilhelminapier

Op straat geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 23:00 en op zondag van 12:00 tot 23:00. De kosten zijn € 0,50 per 9 minuten. De betaalautomaten accepteren 06-parkeren, creditcard of pin. U kunt alleen parkeren in daarvoor bestemde parkeervakken.

Parkeergarage World Port Center
De voordeligste parkeergarage is World Port Center, op loopafstand van LantarenVenster. Zo lang de kassa van LantarenVenster geopend is, zijn er uitrijkaarten verkrijgbaar à € 8,25. De parkeergarage is geopend van 6:30 tot 23:30 om in te rijden. Uitrijden kan 24 uur per dag.

Q-Parkgarage Boston – Seattle
Op loopafstand van LantarenVenster bevindt zich Q-Parkgarage Boston – Seattle. Voor de parkeergarage zijn er, zo lang de kassa van LantarenVenster geopend is, diverse parkeerkaarten te koop.

De Rotterdam
Op loopafstand van LantarenVenster bevindt zich Q-Parkgarage De Rotterdam. Voor de parkeergarage zijn er, zo lang de kassa van LantarenVenster geopend is, diverse parkeerkaarten te koop.