Kaartverkoop

LantarenVenster is weer open voor publiek! We draaien films en er staan concerten in aangepaste jazzclub-setting op het programma. Om het voor bezoekers en medewerkers zo plezierig en veilig mogelijk te maken, zijn er speciale maatregelen van kracht. Je bekijkt ze hier.

NAAR DE FILM OF EEN CONCERT?
De capaciteit is beperkt. Koop of reserveer je kaartje vooraf online, zo vis je niet achter het net én voorkom je drukte aan de kassa. Reserveren kan alleen bij film.

VOORSTELLING UITVERKOCHT?
Kom dan eens op een andere dag en/of tijdstip dan je gewend bent. Door te spreiden vermijden we drukte en kan iedereen zijn favoriete film zien. Voor de concerten moet je er gewoon snel bij zijn!

WAT ETEN IN ONS RESTAURANT?
Wees van harte welkom! Reserveer van tevoren graag een tafel.

ontdek het MenuReserveren restaurant

Entreeprijzen

> Film
€ 10,50 *
€ 7 –  kinderen tot 12 jaar
€ 7,50 – studenten / CJP

> Picl (onze online filmzaal)
€ 8,50

> Muziek
wisselende entreeprijzen en kortingen

> Rotterdampashouders **
25% korting filmvoorstellingen
50% korting op een speciale selectie filmvoorstellingen op Movie Maandag, elke derde maandag van de maand (scroll naar beneden voor meer informatie)

> Studenten Codarts of Koninklijk Conservatorium Den Haag 50% korting
Alleen verkrijgbaar aan de kassa, vanaf een uur voor aanvang van het concert, mits er nog kaarten beschikbaar zijn en niet voor alle concerten van toepassing.

Kortingen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen.

*In geval van festivals, uitzonderlijk lange films en speciale voorstellingen met livemuziek of lezing, kunnen prijzen afwijken. Bij voorstellingen langer dan 150 minuten geldt een toeslag van € 0,50.

** De Rotterdampaskorting wordt alleen aan de kassa gegeven, online is dat helaas niet mogelijk. Dit geldt ook voor eventuele acties met vrijkaarten voor de Rotterdampas: alleen aan de kassa verkrijgbaar.

Voordeelkaarten, kadobonnen en abonnementen

Fijne kortingen en mooie aanbiedingen om nog vaker naar LantarenVenster te komen of om iemand anders mee te verrassen!

> Strippenkaart

Reguliere strippenkaart
Tien keer naar de film voor € 80! De LantarenVenster strippenkaart is verkrijgbaar aan de kassa. Per strip kun je één film bezoeken. Alleen geldig voor het reguliere filmprogramma. Een strippenkaarthouder kan maximaal vier strippen per voorstelling gebruiken. Niet geldig in combinatie met andere acties. Kan alleen gebruikt worden bij kaartverkoop aan de kassa, niet online. Geldig tot twee jaar na uitgifte.

Loopt jouw strippenkaart of LantarenVenster cadeaubon af in de periode van 13 maart tot 1 juni? De strippenkaart blijft na heropening van LantarenVenster nog drie maanden geldig.

> Cineville

Met een Cinevillepas kun je voor € 21 (€ 17,50 als je nog geen 30 bent) per maand onbeperkt naar de film in 44 filmtheaters in het hele land. De filmtheaters in Rotterdam zijn: LantarenVenster, Cinerama, Kino en WORM. Lees alles wat je wil weten over de aanschaf van de pas. Filmkaartjes zijn aan de kassa te verkrijgen, op vertoon van de Cinevillepas vanaf anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling. Online reserveren is altijd mogelijk!

> MovieMaandag

Elke derde maandag van de maand kun je op vertoon van je Rotterdampas met vijftig procent korting naar speciaal geselecteerde films. Via de Rotterdampas lastminute mail ontvang je de titels waarvoor deze actie geldt.

> LantarenVenster kadobon

Verras familie, vrienden of kennissen met een avond uit in LantarenVenster!
We verkopen kadobonnen ter waarde van € 5, € 7,50 of € 12,50. De bonnen zijn verkrijgbaar aan de kassa. Kadobonnen zijn niet inwisselbaar in de horeca.

> Geldige kadobonnen

  • Nationale Bioscoopbon – voor filmvoorstellingen en aan onze kassa verkrijgbaar
  • MaDiWoDo-bonnen – voor filmvoorstellingen
  • Cultuurkaart – voor zowel film- als muziekvoorstellingen
  • Podium Cadeaukaart – voor zowel film- als muziekvoorstellingen en op onze website te gebruiken om kaarten te kopen. Deze kaart is ook aan onze kassa verkrijgbaar.

Foto: Eelco Roelsma

Betaalmiddelen
Je kunt betalen met pinpas of met creditcard, maar niet met contant geld. Online betalen kan zowel met iDeal als creditcard. De nationale bioscoopbon en podiumcadeaukaart zijn ook inwisselbaar.

Transactiekosten
Voor film is de prijs aan de kassa hetzelfde als online. Voor concerten betaal je online € 1,50 transactiekosten per kaartje extra.

Online
Koop je kaartjes tot één uur voor aanvang van de voorstelling en ontvang het e-ticket met barcode per e-mail. Toon de barcode op het display van je smartphone of print het e-ticket uit en neem het mee naar de voorstelling. Let erop dat de barcode van het ticket helder genoeg getoond wordt of is uitgeprint.

Restitutie
Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie of vergoeding plaats tenzij de voorstelling door LantarenVenster geannuleerd of verplaatst is.

Zitplaatsen
LantarenVenster werkt met ongeplaceerde stoelen, je kunt zelf een zitplaats in de zaal kiezen. Voor mindervaliden in rolstoel zijn er een beperkt aantal plaatsen op de eerste rij in alle zalen.

Zaal open
De zalen gaan ongeveer 15 minuten voor aanvang van de voorstelling open. Te laat? Bij een concert zullen we je bij de eerstvolgende onderbreking de mogelijkheid geven om het vervolg van het concert bij te wonen. Bij concerten waarbij geen geschikt moment is om de zaal te betreden, wordt geen toegang verleend. Na aanvang van de film is geen toegang meer mogelijk.

Reserveren
film
12:00 – 18:00 maandag – zondag
010 – 277 22 77
In geval van drukte aan de kassa kan de wachttijd oplopen. Gereserveerde kaarten dienen een kwartier voor aanvang van de voorstelling te worden afgehaald. Tip! Koop het filmticket direct online.

Geen e-tickets ontvangen?
E-tickets zou u binnen een uur moeten ontvangen. Het zou kunnen dat de e-mail met de tickets in uw spam, map met ongewenste e-mail of junkmail terecht is gekomen. E-mailproviders sturen e-mails van afzenders soms door naar deze mappen.

Kunt u de tickets hier ook niet vinden? Voeg kassa@lantarenvenster.nl toe als vertrouwd e-mailadres in het adresboek van uw e-mail.

Bekijk ook: veelgestelde vragen.