Kaartverkoop

Entreeprijzen film

€ 12,00
€ 7,50 kinderen tot 12 jaar
€ 7,50 familiefilms (zowel kinderen als volwassenen)
€ 8,50 studenten / CJP (op vertoon van je kortingspas)

Picl
Onze online filmzaal voor thuis.
€ 8,99 premièrefilms
€ 4,99 film gemist

Rotterdampas
Eén keer gratis naar de film! Bestel je tickets online met je pasnummer en pincode. Heb je nog geen pincode? Klik hier voor meer informatie.

Kortingen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. In geval van festivals, uitzonderlijk lange films en speciale voorstellingen met livemuziek of lezing, kunnen prijzen afwijken. Bij voorstellingen die tussen de 140 – 180 minuten duren, geldt een toeslag van € 1; bij voorstellingen die 180 minuten of langer duren geldt een toeslag van € 2.

Entreeprijzen muziek

Wisselende entreeprijzen. Kortingen op vertoon van je kortingspas.

Conservatoriumkorting voor studenten
Studenten van Codarts en KonCon krijgen voor geselecteerde concerten 50% korting. De korting is zowel aan de kassa als online (met kortingscode) beschikbaar. De conservatoriumkorting voor studenten is gelding op vertoon van je studentenpas van Codarts of KonCon.

Voordeelkaarten, cadeaubonnen & abonnementen

Strippenkaart

10xfilm voor € 85! Je kunt bij LantarenVenster ook betalen met de voordelige strippenkaart. Dit is een pasje met een tegoed van 10 strippen, die je zowel aan de kassa als via de website kunt verzilveren. Lees hier hoe het werkt. De strippenkaart is verkrijgbaar aan onze kassa.

Cineville

Met een Cinevillepas kun je voor € 22,50 (€ 18,50 als je nog geen 30 bent) per maand onbeperkt naar de film in 44 filmtheaters in het hele land. De Rotterdamse filmtheaters zijn: LantarenVenster, Cinerama, Kino en WORM. Lees alles wat je wil weten over de aanschaf van de pas. Filmkaartjes zijn online en aan de kassa te verkrijgen. Valideer je Cinevillekaartje uiterlijk 15 minuten (mogelijk vanaf anderhalf uur ) voor aanvang van de voorstelling bij de Cineville Checker in de foyer van LantarenVenster en loop dan door naar de kaartcontrole waar je kaartje nu geldig is. Kun je toch niet komen? Annuleer je kaartje dan via de annuleringslink die je vindt op je e-ticket of bel de kassa. Zo kan jouw plek weer aan iemand anders vergeven worden.

MovieMaandag

Elke derde maandag van de maand kun je op vertoon van je Rotterdampas met 50% korting naar geselecteerde films. Via de Rotterdampas lastminute mail ontvang je de films waarvoor deze actie geldt.

LantarenVenster Cadeaukaart

Verras familie, vrienden of kennissen met een avond uit in LantarenVenster! Er is een mooie cadeaukaart mét cadeauverpakking verkrijgbaar bij de kassa van LantarenVenster. Je kunt zelf bepalen welk tegoed je erop zet en de kaart is vanaf de uitgiftedatum twee jaar geldig voor al onze films en concerten. De cadeaukaart kan zowel aan de kassa als via de website gebruikt worden.

We Are Public

LantarenVenster doet mee aan cultureel abonnement We Are Public. We Are Public-leden kunnen gratis naar geselecteerde voorstellingen. Je vindt de selectie op de website van We Are Public, waar je ook je reservering maakt. Gereserveerde kaarten kun je tot een half uur van tevoren bij de kassa ophalen.

Geldige cadeaubonnen

  • Nationale Bioscoopbon – voor filmvoorstellingen en aan onze kassa verkrijgbaar
  • MaDiWoDo-bonnen – voor filmvoorstellingen
  • Cultuurkaart – voor zowel film- als muziekvoorstellingen
  • Podium Cadeaukaart – voor zowel film- als muziekvoorstellingen en op onze website te gebruiken om kaarten te kopen. Deze kaart is ook aan onze kassa verkrijgbaar.

Betaalmiddelen
Je kunt betalen met pinpas of met creditcard, maar niet met contant geld. Online betalen kan zowel met iDeal als creditcard. De nationale bioscoopbon en podiumcadeaukaart zijn ook inwisselbaar.

Transactiekosten
Voor film is de prijs aan de kassa hetzelfde als online. Voor concerten betaal je online € 2,00 transactiekosten per kaartje extra.

Online
Koop je kaartjes tot één uur voor aanvang van de voorstelling en ontvang het e-ticket met QR-code per e-mail. Toon de QR-code op het display van je smartphone of print het e-ticket uit en neem het mee naar de voorstelling.

Restitutie
Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie of vergoeding plaats tenzij de voorstelling door LantarenVenster geannuleerd of verplaatst is.

Zitplaatsen
LantarenVenster werkt doorgaans met geplaceeerde stoelen bij films en ongeplaceerde stoelen bij concerten. Voor mensen met een beperking of die gebruik maken van een rolstoel, is er een beperkt aantal plaatsen op de eerste rij in alle zalen.

Zaal open
De zalen gaan ongeveer 15 minuten voor aanvang van de voorstelling open. Te laat? Bij een concert zullen we je bij de eerstvolgende onderbreking de mogelijkheid geven om het vervolg van het concert bij te wonen. Bij concerten waarbij geen geschikt moment is om de zaal te betreden, wordt geen toegang verleend. Na aanvang van de film is geen toegang meer mogelijk.

Koop je tickets online
Voorkom wachtrijen aan de kassa door je kaartjes van te voren online of bij onze ticketzuilen in de foyer te kopen.

Geen e-tickets ontvangen?
E-tickets zou u binnen een uur moeten ontvangen. Het zou kunnen dat de e-mail met de tickets in je spam, map met ongewenste e-mail of junkmail terecht is gekomen. E-mailproviders sturen e-mails van afzenders soms door naar deze mappen.

Kunt je de tickets hier ook niet vinden? Voeg kassa@lantarenvenster.nl toe als vertrouwd e-mailadres in het adresboek van je e-mail.

Bekijk ook: veelgestelde vragen.