Kaartverkoop

Koop je kaartje snel en gemakkelijk online of aan de kassa van LantarenVenster!

Entreeprijzen

 • Film € 10,50 *
  kinderen tot 12 jaar € 7
  studenten € 7,50
 • Picl € 8,50
 • Muziek wisselende entreeprijzen
 • Rotterdampashouders **
  25% korting filmvoorstellingen
  50% korting op filmvoorstellingen op Movie Maandag, elke derde maandag van de maand
 • Studenten Codarts of Koninklijk Conservatorium Den Haag 50% korting
  Alleen verkrijgbaar aan de kassa, vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling, mits er nog kaarten beschikbaar zijn (NB niet voor alle concerten van toepassing).
 • Deze kortingen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen

*In geval van festivals, uitzonderlijk lange films en speciale voorstellingen met livemuziek of lezing, kunnen prijzen afwijken. Bij voorstellingen langer dan 150 minuten geldt een toeslag van € 0,50.

** De Rotterdampaskorting wordt alleen aan de kassa gegeven, online is dat helaas niet mogelijk. Dit geldt ook voor eventuele acties met vrijkaarten voor de Rotterdampas: alleen aan de kassa verkrijgbaar.

Voordeel

Fijne kortingen en mooie aanbiedingen om nog vaker naar LantarenVenster te komen of om iemand anders mee te verblijden!

Strippenkaart

Loopt jouw strippenkaart tot 31 maart en kun je hem niet opnamen wegens de maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus? De strippenkaart van maart blijft een maand langer geldig.

Tien keer naar de film voor € 80! De LantarenVenster strippenkaart is verkrijgbaar aan de kassa. Per strip kun je één film bezoeken. Gebruik: Alleen geldig voor het reguliere filmprogramma. Een strippenkaarthouder kan maximaal vier strippen per voorstelling gebruiken. Niet geldig in combinatie met andere acties. Kan alleen gebruikt worden bij kaartverkoop aan de kassa, niet online. Geldig tot twee jaar na uitgifte.

Cineville

Met een Cinevillepas kun je voor € 21 (€ 17,50 als je nog geen 30 bent) per maand onbeperkt naar de film in 44 filmtheaters in het hele land. De filmtheaters in Rotterdam zijn: LantarenVenster, Cinerama, Kino en WORM. Lees alles wat je wil weten over de aanschaf van de pas. Filmkaartjes zijn alleen aan de kassa te verkrijgen, op vertoon van de Cinevillepas, vanaf anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling. Online reserveren is nu ook mogelijk!

MovieMaandag

Elke derde maandag van de maand kun je op vertoon van je Rotterdampas met vijftig procent korting naar de film. Via de Rotterdampas lastminute mail krijg je de titels van de drie geselecteerde films. Meld je aan voor de mailing.

LantarenVenster kadobon

Verras familie, vrienden of kennissen met een avond uit in LantarenVenster!

We verkopen kadobonnen ter waarde van € 5, € 7,50 of € 12,50 én de Film&diner-bon ter waarde van € 23,50. De bonnen zijn verkrijgbaar aan de kassa. Kadobonnen zijn niet inwisselbaar in de horeca.

Kadobon inwisselen

Nationale Bioscoopbon: voor filmvoorstellingen
MaDiWoDo-bonnen: voor filmvoorstellingen
Cultuurkaart: voor zowel film- als muziekvoorstellingen
Podium Cadeaukaart (opvolger Theater- en Concertbon): voor zowel film- als muziekvoorstellingen

Let op: BioscoopCadeauniet te verwarren met de Nationale Bioscoopbon, is niet geldig in LantarenVenster.

De Nationale Bioscoopbon en de Podium Cadeaukaart worden tevens aan de kassa verkocht.

Tip! Je kunt ook online kaarten kopen met de Podium Cadeaukaart.

 


Fotografie: Eelco Roelsma

Betaalmiddelen
Je kunt betalen met pinpas of met creditcard, maar niet met contant geld. Online betalen kan zowel met iDeal als creditcard. De nationale bioscoopbon en podiumcadeaukaart zijn ook inwisselbaar.

Transactiekosten
Voor film is de prijs aan de kassa hetzelfde als online. Voor concerten betaal je online € 1,50 transactiekosten per kaartje extra.

Online
Koop je kaartjes tot één uur voor aanvang van de voorstelling en ontvang het e-ticket met barcode per e-mail. Toon de barcode op het display van je smartphone of print het e-ticket uit en neem het mee naar de voorstelling. Let erop dat de barcode van het ticket helder genoeg getoond wordt of is uitgeprint.

Restitutie
Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie of vergoeding plaats.

Zitplaatsen
LantarenVenster werkt met ongeplaceerde stoelen, je kunt zelf een zitplaats in de zaal kiezen. Voor mindervaliden in rolstoel zijn er een beperkt aantal plaatsen op de eerste rij in alle zalen.

Zaal open
De zalen gaan ongeveer 15 minuten voor aanvang van de voorstelling open. Te laat? Bij een concert zullen we je bij de eerstvolgende onderbreking de mogelijkheid geven om het vervolg van het concert bij te wonen. Bij concerten waarbij geen geschikt moment is om de zaal te betreden, wordt geen toegang verleend. Na aanvang van de film is geen toegang meer mogelijk.

Reserveren
film
12:00 – 18:00 maandag – zondag
010 – 277 22 77
In geval van drukte aan de kassa kan de wachttijd oplopen. Let op. In alle gevallen geldt dat gereserveerde kaarten uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling dienen te worden afgehaald. Tip! Koop het filmticket direct online.

Geen e-tickets ontvangen?

E-tickets zou u binnen een uur moeten ontvangen. Het zou kunnen dat de e-mail met de tickets in uw spam, map met ongewenste e-mail of junkmail terecht is gekomen. E-mailproviders sturen e-mails van afzenders soms door naar deze mappen.

Kunt u de tickets hier ook niet vinden? Voeg kassa@lantarenvenster.nl toe als vertrouwd e-mailadres in het adresboek van uw e-mail.

Bekijk ook: