Werken

Ben je geïnteresseerd in een leuke, afwisselende baan bij ons filmtheater en muziekpodium en maak je graag deel uit van een enthousiaste groep collega’s?

Mail in dat geval je open sollicitatie (motivatiebrief en een actueel cv) aan Natasja Frederiks van personeelszaken.

Stages

LantarenVenster heeft diverse plekken voor stagiairs. Afgezien van losse projecten voor studenten willen we door het jaar heen vier tot zes studenten van MBO-, HBO- of universitair niveau de gelegenheid bieden om werkervaring op te doen of een onderzoek te verrichten binnen een leuke, dynamische werkomgeving.

LantarenVenster wil graag meewerken aan de ontwikkeling van jonge professionals. We zien de instroom van jonge mensen in onze organisatie als een verrijking.

Bekijk hier de mogelijkheden.

Vrijwilligers

Binnen LantarenVenster is een hele groep vrijwilligers actief als gastheer en gastvrouw. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan de ontvangst en het begeleiden van ons publiek.

Daarnaast zijn er flexibele vrijwilligers die met name meehelpen bij het ondersteunen van festivals. Het gaat dan om korte periodes.

Momenteel is de vrijwilligersgroep groot. Wanneer we op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers, vind je op deze pagina een aanmeldformulier.

Dank je wel!

LantarenVenster is een erkend leerbedrijf.

Erkend leerbedrijf

Vacatures

 

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.
 

Stages