Werken

Ben je geïnteresseerd in een leuke, afwisselende baan bij ons filmtheater en muziekpodium en maak je graag deel uit van een enthousiaste groep collega’s?

Mail in dat geval je open sollicitatie (motivatiebrief en een actueel cv) aan Natasja Frederiks van personeelszaken.

Vrijwilligers Cinekid On Tour

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor het festival Cinekid On Tour. In de herfstvakantie staat LantarenVenster tussen zaterdag 17 oktober en vrijdag 23 oktober helemaal in het teken van het Cinekid Festival, een filmfestival voor kinderen van alle leeftijdscategorieën: 3+, 6+ en 9+. Meer weten? Lees hier verder.

Ik wil vrijwilliger zijn tijdens Cinekid in LantarenVenster

Stages

LantarenVenster heeft diverse plekken voor stagiairs. Afgezien van losse projecten voor studenten willen we door het jaar heen vier tot zes studenten van MBO-, HBO- of universitair niveau de gelegenheid bieden om werkervaring op te doen of een onderzoek te verrichten binnen een leuke, dynamische werkomgeving.

LantarenVenster wil graag meewerken aan de ontwikkeling van jonge professionals. We zien de instroom van jonge mensen in onze organisatie als een verrijking.

Bekijk de stagemogelijkheden

Vrijwilligers

Binnen LantarenVenster is een hele groep vrijwilligers actief als gastheer en gastvrouw. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan de ontvangst en het begeleiden van ons publiek.

Daarnaast zijn er flexibele vrijwilligers die met name meehelpen bij het ondersteunen van festivals. Het gaat dan om korte periodes.

Als er weer ruimte in onze vrijwilligerspool is, plaatsen we hier een oproepje.

Vacatures

  • Op het moment zijn er geen vacatures

Stages

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LantarenVenster is een erkend leerbedrijf.

Erkend leerbedrijf