Vrienden

“LantarenVenster heeft een speciale plek in mijn hart – op de oude locatie zag ik mijn eerste artfilm, toen ik ging studeren in Rotterdam. En nu ben ik elke keer trots als ik over de Erasmusbrug rij, de Maas zie in al zijn glorie en dan binnenstap in dat prachtige nieuwe gebouw. Wat een gezellige foyer, heerlijke koffie, fantastische zalen! Nu ik niet meer in Rotterdam woon, kom ik er toch nog met grote regelmaat. Ik moest gewoon officieel Vriend worden; dat ben ik immers al die jaren al officieus geweest. Deze vriendschap voor mij dé manier om mijn verbondenheid met LantarenVenster tot uitdrukking te brengen.”
Gerda van Veen, bezoekster

Als vriend maak je de speciale programmering van LantarenVenster mede mogelijk en steunt je de activiteiten op het gebied van randprogrammering en talentontwikkeling. Denk hierbij aan projecten als Rotterdams Open Doek, waarin (jonge) amateurs en professionals hun films laten zien of Gay Film Night, het gayfilmprogramma in samenwerking met het COC. Je ondersteunt bovendien de muziekprogramma’s die LantarenVenster ontwikkelt in samenwerking met Stichting Jazz International Rotterdam en de muziekopleiding Codarts. De zeer gewaardeerde bijdrage wordt heel goed besteed!

Word vriend van LantarenVenster voor € 100 per jaar

Als dank voor je steun krijg je:

  • één keer per jaar een uitnodiging voor jou en je introducé(e) voor de Vriendenbijeenkomst met ontvangst en exclusieve filmvoorpremière of bijzondere muziekpresentatie
  • regelmatig een speciale Vriendenaanbieding en/of -korting op het film en muziekprogramma

 

Aanmeldformulier Vriend van LantarenVenster

Hierbij machtig je LantarenVenster om jaarlijks € 100 af te schrijven van je rekening. De vriendschap gaat na betaling in voor de duur van een jaar en wordt automatisch verlengd. Opzeggen kan per e-mail via vrienden@lantarenvenster.nl.

Let op: het rekeningnummer moet op je eigen naam staan. Je betaling kan anders door de bank worden geweigerd.

Je gegevens zullen nooit aan derden beschikbaar worden gesteld, maar alleen gebruikt worden om je te informeren over relevante ontwikkelingen en activiteiten van LantarenVenster.

 

Word vriend van LantarenVenster voor € 100 per jaar!

Als dank voor je steun krijg je:

  • één keer per jaar een uitnodiging voor twee personen voor de Vriendenbijeenkomst met ontvangst en exclusieve filmvoorpremière of bijzondere muziekpresentatie
  • regelmatig een speciale Vriendenaanbieding en/of korting op het film en muziekprogramma

Voor vragen kun je mailen naar vrienden@lantarenvenster.nl