Bereikbaarheid

Plan je reis naar de Otto Reuchlinweg! 

Openbaar vervoer

Vanaf Rotterdam Centraal kun je zowel met de metro reizen (Lijn D, E) als met de tram (lijn 12, 20, 23 en 25). Uitstappen bij halte Wilhelminaplein. Vanaf daar is het vijf minuten lopen. Plan je route.

Auto

Er zijn diverse parkeermogelijkheden rondom LantarenVenster.

Betaald parkeren
09:00 – 23:00 maandag t/m zaterdag
12:00 – 23:00 zondag
De kosten zijn € 0,50 per 9 minuten. De betaalautomaten accepteren 06-parkeren, creditcard of pin.

Parkeergarages op loopafstand

Q-Park Boston–Seattle
Q-Park De Rotterdam

Uitrijkaarten
Zolang de kassa van LantarenVenster geopend is zijn er op basis van beschikbaarheid uitrijkaarten verkrijgbaar voor de parkeergarages De Rotterdam en Boston-Seattle van Q-Park.

Watertaxi

Op de Wilhelminapier bevinden zich de haltes:

  • Hotel New York Wilhelminapier
  • Luxor Wilhelminaplein

Bekijk het overzicht van alle opstapplaatsen.

Fietsenstalling

Er is op de Wilhelminapier geen bewaakte fietsenstalling. Wel zijn er op de pier – en bij ons voor de deur – genoeg standaards om je fiets aan vast te maken.

Mindervaliden

In LantarenVenster zijn voldoende faciliteiten om een bezoek voor mindervaliden mogelijk te maken. Het gebouw beschikt over een lift (breed 85 cm, diep 120 cm) en een mindervalidentoilet. Door de indeling van het gebouw is het niet mogelijk om je als mindervalide zelfstandig door het pand te verplaatsen. Onze medewerkers zijn altijd bereid om je te begeleiden. In de verschillende zalen zijn op de voorste rij rolstoelplekken gecreëerd. Om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken, adviseren wij je om vooraf contact op te nemen met de kassa op nummer 010-2772277.

LantarenVenster
Otto Reuchlinweg 996
3072 MD Rotterdam

Kassa
010 – 277 22 77
12:00 tot 18:00 – telefonisch bereikbaar