Deze zomer opnieuw Terrasbios

15 mei 2024

 

Vorig jaar nam LantarenVenster de Pleinbioscoop over van organisator Joost Maaskant. Door de start van een grote foyerverbouwing komende zomer bij LantarenVenster, is besloten de Pleinbioscoop een jaar uit te stellen en om ook dit jaar de intieme variant te organiseren: Terrasbios.

Terrasbios
Terrasbios is een zomerse buitenbios op het terras van LantarenVenster aan de Rijnhaven. Vanaf 14 augustus vertoont LantarenVenster vier weken lang – van woensdag t/m zaterdag – film op het grote doek op het terras aan het water. Op het programma staan klassiekers en zomerse hoogtepunten van het afgelopen seizoen. Er zijn lekkere drankjes, gezelligheid en voor een goede filmbeleving zijn er koptelefoons. De eerste films op het programma van Terrasbios zijn net bekend gemaakt en kaarten gaan nú in de verkoop. Bekijk hier het programma.

Verbouwing LantarenVenster
LantarenVenster wordt vanaf deze zomer verbouwd. De foyer krijgt een nieuwe look en feel waarin het café meer ruimte krijgt, een podium wordt toegevoegd voor jonge artiesten en richting de zomer van 2025 wordt de entree verplaatst van de Otto Reuchlinweg naar de Rijnhaven zijde. Hiermee richt LantarenVenster zich op de zonzijde van de stad: het Rijnhavengebied op Zuid, de nieuwe hotspot van Rotterdam. LantarenVenster blijft tijdens de verbouwing gewoon open!

 

Praktische info

Data: 14 augustus tot en met 7 september,
op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagavond
Locatie: op het terras van LantarenVenster aan de Rijnhaven
Aanvangstijd: rond zonsondergang, circa 21:00 uur
Kaarten: € 10

Bekijk het programma

Foto’s: Yassin Niemandsdochter