Kijk ons: Love in a Bottle

6 mei 2021

Kijk Ons presenteert speciale voorpremières van nieuwe en eigenzinnige films van eigen bodem in filmtheaters in het hele land. Op vrijdag 21 mei vindt Kijk Ons eenmaal digitaal plaats met de exclusieve voorpremière van de film Love in a Bottle. De film zal gedurende de hele dag te zien zijn via onze online filmzaal Picl.

Liefde op het eerste gezicht bestaat. Het gebeurt. Soms kijken twee mensen elkaar aan en beseffen: dit is het. Zo ook bij Lucky en Miles, ook al hebben ze elkaar slechts vluchtig op het vliegveld gezien. Allebei haastig onderweg naar huis, omdat de wereld opeens in de greep van covid was. En zo zit Miles in Londen en Lucky in Amsterdam. Beiden opgesloten in hun eigen huis, ver weg van elkaar. Het enige dat ze zeker weten, is dat ze elkaar willen leren kennen en dat ze een paar ongestoorde weken voor de boeg hebben om dat te doen. Hier begint hun liefdesgeschiedenis. Maar zou de relatie ook standhouden als ze straks weer uit hun online bubbel kunnen stappen?

Tickets

Inclusief exclusief interview

Bij de online voorpremière van Kijk Ons | Love in a Bottle wordt een vooraf opgenomen en exclusief interview met regisseur Paula van der Oest en Hannah Hoekstra aangeboden, dat voorafgaand aan de film wordt vertoond.

Regie: Paula van der Oest
Speelduur: 80 minuten
Taal: Nederlands en Engels
Jaar: 2021