Oproep!

27 september 2018

Van 20 tot en met 28 oktober vindt het Cinekid Festival plaats, het grootste kindermediafestival ter wereld! Van 22 tot en met 26 oktober zijn wij op zoek naar een helpende hand.

Het onderdeel waar het om gaat is het MediaLab, dat voor kinderen te bezoeken is van 22 tot en met 26 oktober in LantarenVenster. Het MediaLab is de grootste digitale speeltuin in het kader van film. Kinderen kunnen zich actief en creatief onderdompelen in de wereld van media met workshops, interactieve installaties, (kunst)projecten en de nieuwste creatieve mediatechnieken. Dit jaar is de locatie van het MediaLab bij de overburen in het pand van het Fotomuseum.

Voor het MediaLab zijn wij op zoek naar mensen die kunnen helpen, van het toezicht houden op installaties tot het begeleiden van kinderen waar nodig. Het gaat hierbij om diensten van 11:00 tot 17:00 uur, op één of meerdere dagen naar keuze in de periode van maandag 22 tot en met vrijdag 26 oktober.

Wat bieden wij?
Een dag vol gezelligheid, een kijkje in de wereld van creatieve media, eten en drinken, een reiskostenvergoeding van € 5 én een vrijkaartje per gewerkte dienst waarmee je in LantarenVenster naar de film kunt!

Spreekt jou dit aan?
Stuur dan een mailtje naar cinekid@lantarenvenster.nl waarin je vermeldt wanneer je beschikbaar bent en waarom je graag meedoet. Alvast bedankt!