Pleinbioscoop – Neem eens iemand anders mee

26 juli 2018

De Pleinbioscoop komt er weer aan. Van 8 t/m 26 augustus kun je iedere avond film kijken in de open lucht in het Museumpark. De films beginnen wanneer de zon onder gaat.

Op 20 augustus vertoont de Pleinbioscoop in samenwerking met LantarenVenster Visages Villages van Agnès Varda. Een jeugdige, springerige, lieve documentaire van de 90-jarige filmmaakster Agnès Varda, die samen met de fotograaf JR door Frankrijk trok en mensen portretteerde.

LantarenVenster en de Pleinbioscoop houden van inspirerende ontmoetingen in de bioscoop. Daarom willen we je stimuleren om zomaar eens naar de film te gaan met iemand anders. Bijvoorbeeld een buur die je niet zo goed kent, een collega van een andere afdeling of een vriend die je jaren niet gezien hebt. Als jij ook eens met iemand anders naar de film wilt mag je bij de kassa van LantarenVenster of de kassa van de Pleinbioscoop een gratis tweede kaartje ophalen voor de vertoning van Visages Villages.
Daarbij mag iedereen die op 20 augustus de Pleinbioscoop bezoekt bij de bar een voucher afhalen voor een tweede kaartje gratis in augustus en september voor een voorstelling naar keuze van het reguliere programma in LantarenVenster.

Het volledige programma van de Pleinbioscoop vind je hier.