Festival Jazz International Rotterdam 2018
26 okt 2018 t/m 28 okt 2018

Het programma van Festival Jazz International Rotterdam is bekend! Het programma blinkt uit door de komst van topbands en -musici als Donny McCaslin Quintet (VS), de Ben Wendel Seasons Band (CA), Josef Leimberg & Astral Progressions(VS), Theo Croker Quintet(VS), Vuma Levin Quintet (ZA/NL) en de stemvirtuoos Andreas Shaerer (CH) die op uitnodiging van de artistieke leiding van het festival speciaal naar Rotterdam komt voor een optreden met gitarist Anton Goudsmit en het New Rotterdam Jazz Orchestra.

The Pack Project is het jaarlijks terugkerend jongtalentenproject van Festival Jazz International Rotterdam. Dit jaar presenteert de Rotterdamse saxofonist Wietse Voermans zijn ‘Pack’, een exclusieve band die door hem samen met de artistieke leiding van Jazz International is samengesteld.

The Voice

Een specifieke sound is onontbeerlijk in de jazz waar het gaat om muzikale expressie. Daarom loopt bij zowel Festival Jazz International Rotterdam als het satellietfestival in Nijmegen the voice als rode draad door het programma. Hiermee kan de menselijke stem of het kenmerkende geluid van een instrument bedoeld worden, die doorklinkt in het bandgeluid of compositie.

Early Bird vrijdag € 25
Early Bird zaterdag € 25
Early Bird zondag € 25
Passe-partout € 70
Festival

Info

De early-bird-dagkaarten en passe-partouts zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Per dagkaart worden € 1,50 transactiekosten in rekening gebracht.

Bij binnenkomst meld je je bij de kassa. Daar wissel je je e-ticket om voor een polsbandje waarmee je toegang krijgt tot de zalen. Het omwisselen kan vanaf 16:00 uur en dient persoonlijk te gebeuren.

jazzinternationalrotterdam.nl

Programma