Vrijwilligers Cinekid Festival gezocht!

In de herfstvakantie staat LantarenVenster tussen zaterdag 17 oktober en vrijdag 23 oktober helemaal in het teken van het Cinekid Festival, een filmfestival voor kinderen van alle leeftijdscategorieën: 3+, 6+ en 9+. Dagelijks is er een film met een livestream waarbij bezoekers in de zaal na de film nog samen een activiteit ondernemen die samenhangt met de onderwerpen van de film. Behalve het filmprogramma zijn er workshops en is er het vijfdaagse Cinekid Medialab. Het Medialab, met drie interactieve installaties, draait om kijken, proberen, meedoen en vooral samen dingen maken en creëren.

Werkzaamheden
Tijdens het festival zijn er drie verschillende onderdelen waar we je hulp goed kunnen gebruiken: het Cinekid Medialab, de Cinekid workshops en Cinekid films en livestreams. De werkzaamheden lopen uit een van het begeleiden van de kinderen bij de verschillende programmaonderdelen, schoonmaken van de installaties, kaartjescontrole, publieksbegeleiding en het opruimen van de zalen.

Beschikbaarheid
We zoeken vrijwilligers in de periode van 17 t/m 23 oktober. Per dag zijn er twee diensten waarin je mee kan draaien: van 09:30 – 13:30 of van 13:30 – 18:00. Bij aanmelding is het wenselijk dat je minimaal twee diensten in de aangegeven periode kan meedraaien.

Wat krijg je ervoor terug
Een heleboel blije kinderen die de dag van hun leven hebben én een vrijkaartje voor een film naar keuze per dienst die je hebt gedraaid. Dagelijks wordt er een lunch verzorgd waar je voor of na je dienst bij kunt aanschuiven.

Aanmelden
Vul je gegevens in via dit formulier. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Arianne Schreur (arianne@lantarenvenster.nl)