Zakelijk

Op zoek naar een coronaproof locatie?

LantarenVenster is dé locatie voor een succesvol evenement. LantarenVenster is gevestigd in een prachtig licht en ruimtelijk gebouw, gelegen op een unieke locatie aan het water op de Wilhelminapier in Rotterdam. De ruimtes van LantarenVenster zijn geschikt voor uiteenlopende activiteiten zoals congressen, diners, presentaties, uitreikingen, concerten, filmvoorstellingen en radio- & televisie-uitzendingen. Deze bijeenkomsten kunnen ook hybride worden uitgevoerd, waarbij een deel van de gasten fysiek aanwezig is en een deel van de gasten meekijkt via een door ons opgezette live-stream.

LantarenVenster beschikt over een multifunctionele zaal, vijf filmzalen en een foyer. De perfecte locatie voor evenementen tussen de 20 en 100 personen op 1,5 meter afstand. Laat je gasten de moderne en sfeervolle beleving van het pand ervaren in een typisch en uniek Rotterdamse omgeving. We denken graag met je mee bij het organiseren van uw evenement; met catering op maat, technische kwaliteit en geheel volgens de regels van het RIVM maar mét het live-gevoel dat we zo gemist hebben.

Bedrijven als Erasmus MC, Havenbedrijf, Eneco, Hogeschool Rotterdam, Nationale Nederlanden, Vesteda, Stedin en Gemeente Rotterdam gingen je voor. Bekijk verschillende video-impressies van evenementen in LantarenVenster.

Meer weten?

Lees alles over de foyer en zalen en laat je alvast virtueel rondleiden. Neem vooral contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Jorinde Haeser en Philip Wynands zijn bereikbaar via:
e-mail: verhuur@lantarenvenster.nl
telefoonnummer: 010-2772268

Op zoek naar een grotere locatie?

Lees dan meer over Rotterdam Congress Pier. Samen met onze buren op de Wilhelminapier verzorgen we evenementen voor grote groepen.

 

Contact

Op zoek naar een unieke locatie voor je zakelijk evenement? Vul hieronder het contactformulier in en geef ons je wensen door.

contactformulier
Of stuur een e-mail naar verhuur@lantarenvenster.nl
Of bel: 010-2772268
Wij nemen vervolgens snel contact met je op.

 

Wat bieden wij?

 • één grote, multifunctionele zaal met maximaal 290 zitplaatsen
 • twee filmzalen met maximaal 91 zitplaatsen
 • een filmzaal met maximaal 99 zitplaatsen
 • twee filmzalen met maximaal 127 zitplaatsen
 • een ruimtelijke foyer met veel daglicht voor een gezellige & veilige bijeenkomst van 100 personen
 • een artiestenfoyer, inclusief twee ruime kleedkamers
 • catering op maat voor elke gelegenheid: ontvangst, lunch, borrel of diner
 • vele technische mogelijkheden: live stream, projectie, licht en geluid
 • uitstekende bereikbaarheid met auto en OV (vier metrohaltes vanaf Rotterdam CS)
 • unieke combinaties met ons film- en muziekprogramma
 • geschikt voor een breed scala aan evenementen zoals congressen, diners, recepties, productpresentaties, concerten, bedrijfsfeesten, buluitreikingen, filmvoorstellingen en radio- en televisieopnames.

Bekijk onze foyer en zalen.