Zalen

LantarenVenster telt vijf filmzalen en één grote zaal die multifunctioneel te gebruiken is.

Wilt u een zaal huren en heeft u interesse in de mogelijkheden voor uw evenement? Neem dan contact met ons op.

Foyer

De foyer van LantarenVenster biedt uw gasten een prachtig uitzicht over de Maas. De grote ramen geven de foyer een lichte en ruimtelijke sfeer. Tevens is het mogelijk om via de foyer het buitenterras te betreden. De foyer is uitstekend te gebruiken voor walking dinners, borrels en voor het ontvangst en de pauzes tijdens uw evenement.

Zaal 1

De grootste zaal is een multifunctionele zaal: zaal 1. Deze ruimte beschikt over een inschuifbare tribune met een capaciteit van 300 zitplaatsen. Indien de tribune wordt ingeschoven zijn er 450 staanplaatsen en een balkon van 70 zitplaatsen. Door de inschuifbare tribune biedt de ruimte plaats aan een breed scala aan evenementen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een bar in de ruimte te plaatsen en is er een filmscherm beschikbaar en kan de zaal met elk gewenst meubilair worden ingericht. De grote zaal is te gebruiken voor congressen, diners, recepties, productpresentaties, concerten, bedrijfsfeesten, filmvoorstellingen en radio- en televisieopnames.

Filmzalen

Het gebouw telt vijf filmzalen van verschillende grootte met in totaal 535 zitplaatsen. Elk filmzaal beschikt over luxe stoelen in een oplopende theateropstelling. De filmzalen lenen zich uitstekend voor presentaties, kleinschalige congressen of kunnen dienen als subzaal in combinatie met de grote zaal.

 

Laat je virtueel rondleiden door LantarenVenster:

De foyer, 500 staanplaatsen
Foyer

Zaal 1, volledige tribune, 300 zitplaatsen
Zaal 1 - 2

Zaal 1, halve tribune, 205 zit- en 175 staplaatsen
Zaal 1 - 1

Zaal 1, geen tribune, 450 staanplaatsen
Zaal 1 - 3

Gang naar filmzalen
Gang boven

Zaal 2, 99 zitplaatsen
Zaal 2

Zaal 3, 127 zitplaatsen
Zaal 3

Zaal 4, 91 zitplaatsen
Zaal 4

Zaal 5, 127 zitplaatsen
Zaal 5

Zaal 6, 91 zitplaatsen
Zaal 6