Isle of Dogs
Wes Anderson

Film&ontbijt

Iedere eerste zondag van de maand ontbijten en daarna genieten van een voorpremière! Je bestelt je ontbijt tussen 9:30 en 11:00 uur. Om 11:30 zie je als een van de eersten Isle of Dogs. Kies achter de kaartenknop voor het tarief van € 18,50. Isle of Dogs gaat in première vanaf 10 mei.

Isle of Dogs

Isle of Dogs vertelt het verhaal van Atari Kobayashi, een twaalfjarig pleegkind van de corrupte burgemeester Kobayashi. Na het uitroepen van de noodtoestand worden alle huisdieren van Megasaki City verbannen naar een grote afvalstortplaats, genaamd Trash Island. Atari steekt alleen, in een Junior-Turbo-Pro-vliegtuigje de rivier over, op zoek naar zijn waakhond Spots.

Eenmaal aangekomen op Trash Island begint hij samen met een groep nieuwgevonden bastaardvrienden aan een epische reis die het lot en de toekomst van hele provincie zal bepalen.

Isle of Dogs is geregisseerd en geschreven door Wes Anderson (Fantastic Mr. Fox’, Moonrise Kingdom, The Grand Budapest Hotel). De stemmencast bestaat uit onder anderen Bryan Cranston, Scarlett Johansson, Frances McDormand, Bill Murray, Edward Norton, Tilda Swinton en Ken Watanabe.

zo 6 mei
  • 11:30
Kaarten
€ 9,50
Voorpremière
Verenigde Staten
2018
102’
Engels gesproken
Nederlands ondertiteld