Tea tasting: Sencha
Workshop

Leer tijdens deze workshop hoe dezelfde gestoomde, gerolde en gedroogde theeblaadjes verschillende soorten sencha kunnen worden, afhankelijk van factoren zoals cultivar, locatie, landbouw- en productiemethode. Proef hoe verschillend ze smaken, van zoet en mild tot kruidig en umami.

Learn how the same steamed, rolled and dried tea leaves can become different types of sencha, depending on various factors like cultivar, location, farming and production method. Taste how they differ from sweet and mild to savoury and umami.

 

 

 

Vandaag
  • 12:00
Uitverkocht
  • filmspecial
2021
90’

Leer tijdens deze workshop hoe dezelfde gestoomde, gerolde en gedroogde theeblaadjes verschillende soorten sencha kunnen worden, afhankelijk van factoren zoals cultivar, locatie, landbouw- en productiemethode. Proef hoe verschillend ze smaken, van zoet en mild tot kruidig en umami.

Learn how the same steamed, rolled and dried tea leaves can become different types of sencha, depending on various factors like cultivar, location, farming and production method. Taste how they differ from sweet and mild to savoury and umami.

 

 

 

Deelname aan de workshop kost € 20,- per persoon. Let op: kortingspassen zoals Cineville en Rotterdampas zijn niet geldig voor de CAMERA JAPAN-workshops.