Talkshow

Inspirerende gasten met als tafelheer niemand minder dan Hans Groenendijk, de vader van het 48 Hour Film Project in Rotterdam. Het publiek luistert en praat mee.

Alle ingrediënten voor een avond om je filmkennis te verrijken.

Inspirerende gasten uit de filmwereld met als tafelheer niemand minder dan Hans Groenendijk, de vader van het 48 Hour Film Project in Rotterdam. Het publiek luistert en praat mee. Alle ingrediënten voor een avond om je filmkennis te verrijken.

Wouter Jansen (Go Short Filmfestival & Some Shorts Festival Distribution)
He worked as the head of programming at Go Short – International Short Film Festival Nijmegen during the first 10 editions. In 2013 he started the festival strategy and distribution company Some Shorts which specializes in visually powerful and daring short and feature films and documentaries. With Some Shorts Wouter tries to support upcoming talented film makers and promote their films internationally.

Dennis Overeem & Dewi Reijs (The Buddy Film Project)
The Buddy Film Project is een startloket voor gevluchte professionele filmmakers en creatieven. Het platform wil hen met workshops, concrete filmprojecten en door op te treden als agentschap begeleiden naar betaald werk. Opbrengsten die de stichting realiseert, komen ten goede aan het verwezenlijken van de doelstellingen in concrete resultaten en producties. In 2018 wordt de lange speelfilm WELKOM gemaakt om het talent binnen het project in Nederland onder de aandacht te brengen.

Genice Braamse (Picl & Herrie Film)
-info volgt-

 

za 26 mei
  • 19:00
  • alle vertoningen
Talkshow