Kok gezocht

Het programma van LantarenVenster omvat een breed scala aan films, concerten en evenementen die worden bezocht door ruim 230.000 bezoekers per jaar. LantarenVenster heeft bovendien een druk bezocht café-restaurant waar bezoekers dagelijks genieten van een kop koffie, een heerlijke maaltijd of borrel. Om onze groeiambities in de keuken te verwezenlijken zijn wij op zoek naar een:

Zelfstandig werkend kok

voor 22-28 uur per week
per september 2020

Je bent een kok in hart en nieren en draagt met mooie gerechten bij aan de kwaliteit van de keuken van LantarenVenster. Het is jouw ambitie om een onderscheidende kaart neer te zetten, met heerlijke verse producten, en je bezorgt zo onze gasten een unieke avond.

Wij zoeken

Iemand met passie voor koken en aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken. Een koksopleiding is geen hard criterium. Wel hechten we groot belang aan ruime keukenervaring. We zoeken iemand die van aanpakken weet en die zich thuis voelt in een creatieve omgeving. Je bent beschikbaar voor drie – vier diensten per week (inclusief weekend) zowel overdag als ’s avonds.

Wij bieden

Een marktconform salaris, een prettige werkomgeving met veel zelfstandigheid en een leuk team collega’s. Ook krijg je samen met je partner exclusief toegang tot onze films en concerten en bieden we je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van een opleiding of cursus.

Vragen?
Neem dan contact op met Jeroen Luijendijk, Chef-kok Lantarenvenster,
via: chef@lantarenvenster.nl

Interesse?

Stuur dan voor 10 augustus a.s. je motivatie per mail t.a.v. Natasja Frederiks, personeelszaken.