Kok gezocht

 

voor 22/28 uur per week (m/v/x)
in Rotterdam per 1 augustus 2022

(eerder starten is in overleg mogelijk)

Heb jij passie voor koken en ben je creatief met ingrediënten? Dan is het werken in een prettig team in een creatieve organisatie iets voor jou! Midden in Rotterdam staat LantarenVenster, hèt filmtheater en muziekpodium van Rotterdam.

LantarenVenster onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en wil als organisatie een afspiegeling van de maatschappij zijn.  Iedereen is welkom om bij ons te solliciteren. We zien verschillende perspectieven en inzichten als kracht en dit draagt bij aan onze creativiteit. Dit maakt dat we nog beter in verbinding staan met de maatschappij en ons publiek.

LantarenVenster is gelegen in het meest dynamische stukje van de stad. Jaarlijks worden er meer dan honderd concerten georganiseerd en het filmprogramma biedt wekelijks de nieuwste arthouse films maar, ook verdiepende specials en festivals. In 2019 trok LantarenVenster ruim 270.000 bezoekers naar haar programma’s.

LantarenVenster heeft bovendien een drukbezocht café-restaurant waar bezoekers dagelijks genieten van een drankje of een heerlijke maaltijd. Het horecateam bestaat uit ± 45 mensen waaronder 8 keukenmedewerkers. Voor de afdeling horeca zijn wij op zoek naar een nieuwe:

Kok

Wat ga je doen?

Als kok voer je met de andere keukenmedewerkers de werkzaamheden in de keuken uit. Onder leiding van de chef-kok en de sous-chef bereidt je gerechten, draait mise en place en draag je bij aan zaken als; voorraadbeheer, schoonmaakwerkzaamheden, HACCP en bestellingen van leveranciers verwerken met ondersteuning van de keukenmedewerkers. Je input voor nieuwe menukaarten en recepturen worden zeer gewaardeerd.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
  • Naast passie voor food worden kennis van producten en ingrediënten en HACCP voorschriften gewaardeerd;
  • Een representatieve uitstraling;
  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar om naast dag en avonddiensten ook op weekenddagen te werken. 

Wat bieden we jou?

Een werkplek bij een van de mooiste filmtheaters en concertzalen van Nederland in de spannendste stad van het land. Je komt terecht in een hecht team met leuke collega’s met hart voor de zaak. De functie is ingedeeld in het LantarenVenster functiehuis en binnen het eigen loongebouw met een salaris dat ligt tussen de € 1881,- en € 2548,- bruto per maand bij een 38-urige werkweek.

Hiernaast bieden we gratis toegang tot onze voorstellingen.

Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke arbeidsovereenkomst van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. We bieden ruimte voor ontwikkeling en scholing voor verdere groei binnen ons keukenteam.

 Vragen of interesse

Neem dan contact op met Jeroen Luijendijk, chef-kok Lantarenvenster, via: chefkok@lantarenvenster.nl of bel naar 010-2772280 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.