Japanese Whisky Tasting

Workshop

Japanse whisky wordt steeds populairder, dankzij hun harmonieuze smaken. Die vaak bereikt worden via een uniek Japans blend proces, waarbij er continu naar verbetering gestreefd wordt, in combinatie met oude tradities (hoewel er ook single malts worden gemaakt). Wouter van Tol werkt al decennia in de drankindustrie, en organiseerde vele whiskyproeverijen en festivals. De laatste jaren werkte hij als verkoper ook veel met Japanse whiskymerken Nikka, Matsui, Kurayoshi, Tottori en Kyoto. Laat hem je gids zijn door de wonderlijke wereld van Japanse whisky.

Japanese whisky has been increasingly popular for its harmonious flavours. Often achieved through a blending process unique to Japan, combining old traditions with constant improvement, though it also produces single malts. Wouter van Tol has been working in the beverage industry since 2004, including organising whisky tastings and whisky festivals. In recent years he has also worked as a sales representative with Japanese whisky brands Nikka, Matsui, Kurayoshi, Tottori and Kyoto. Let him be your guide through the wonderful world of Japanese whisky.

Kosten €35 – Artiestenfoyer

Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden
  • filmspecial
2023
90’

Japanse whisky wordt steeds populairder, dankzij hun harmonieuze smaken. Die vaak bereikt worden via een uniek Japans blend proces, waarbij er continu naar verbetering gestreefd wordt, in combinatie met oude tradities (hoewel er ook single malts worden gemaakt). Wouter van Tol werkt al decennia in de drankindustrie, en organiseerde vele whiskyproeverijen en festivals. De laatste jaren werkte hij als verkoper ook veel met Japanse whiskymerken Nikka, Matsui, Kurayoshi, Tottori en Kyoto. Laat hem je gids zijn door de wonderlijke wereld van Japanse whisky.

Japanese whisky has been increasingly popular for its harmonious flavours. Often achieved through a blending process unique to Japan, combining old traditions with constant improvement, though it also produces single malts. Wouter van Tol has been working in the beverage industry since 2004, including organising whisky tastings and whisky festivals. In recent years he has also worked as a sales representative with Japanese whisky brands Nikka, Matsui, Kurayoshi, Tottori and Kyoto. Let him be your guide through the wonderful world of Japanese whisky.

Kosten €35 – Artiestenfoyer